Herbstfest op het Wilhelminaplein

n 2012 organiseerde De Lange Horst voor de eerste maal het Herbstfest in het centrum van Horst. Het bleek een schot in de roos. Er hing een heerlijke sfeer in de prachtig aangeklede tent op het Wilhelminaplein. Voldoende reden om het kunstje in 2013 te herhalen, maar dan grootser, gezelliger en grandiozer!

In het weekend van 13, 14 en 15 september vind Herbstfest 2013 plaats. Evenals vorig jaar zal het evenement, voor het grootste gedeelte, plaats vinden in een prachtig aangeklede tent op het Wihelminaplein. Ben je benieuwd naar sfeerbeelden van vorig jaar? Kijk dan hier.

Ook qua entertainment zal het dit jaar grootser worden dan vorig jaar. Op vrijdag biedt De Lange Horst u live muziek von niemand minder dan ‘de Anseltaler Party Express’ tijdens ‘das Grosse Bierfest’. We quoten even: ‘als de Anseltaler Party Express met de opzwepende harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt iedereen van zijn stoel, want bij hun ritme, sound en show, kun en wil je gewoon niet meer stil zitten’. Zegt toch voldoende? Meer informatie over deze band vind je op hun site. Deze band wordt overigens aangevuld aan de hand van de doorgewinterde partydeejays Gurde en Tack-It. Hebben de heren nog introductie nodig? Dat lijkt ons niet.

Op zaterdag knallen we vrolijk door met Die Powerhosen tijdens ‘de Pullen Party’. Deze mannen (en dame) zetten iets fenomenaals, geweldigs en onnavolgbaars neer: een fantastische schlagershow aan de hand van een 10-koppige band. Wil je meer over de band zien? Bekijk de site hier. Die Powerhosen wordt aangevuld met de Duits-Oostenrijkse Rudi Mathias. Deze man kan het best omschreven worden als een mix van Rudi Carell, Gerard Joling en Austin Powers. Dat belooft wat…
Huisdeejay Stijn maakt het feest compleet op de zaterdag. Feestje gegarandeerd.

Op zondag feesten we vrolijk verder in het prachtig aangeklede café van De Lange Horst tijdens ‘het Familien Fest’. De oude rot in het vak DJ Hay Vissers haalt zijn vinylplaten weer van stal en zal eens te meer laten zien waarom hij de ultieme feestdj is.

Over de entree het volgende. Op vrijdagavond biedt De Lange Horst enkel all-in arrangementen. Er zijn twee arrangementen mogelijk: inclusief drank, entree en Herbstfest-hoedje kost €45,-. Inclusief drank, entree, eten en Herbstfest-hoedje kost €60,-. Het is natuurlijk mogelijk om er deze avond een fantastisch avondje uit te maken met uw collega’s. Wilt u een gave avond mee maken met uw vrienden en/of familie? Dan kan dat natuurlijk ook.

Op zaterdag kost de entree €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de dagkassa. Tickets in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via www.delangehorst.nl/tickets of de Facebook pagina van De Lange Horst.

Op zondag is de entree volledig gratis. Lekker toch.

Reacties

jannis schreef op :
Even voor de duidelijkheid: op vrijdagavond en op zaterdagavond is de sluitingstijd van de muziek om 01.00uur en de sluitingstijd van de tap waarschijnlijk rond de klok van 02.00uur. De sluitingstijd die je naast het artikel ziet staan, slaat op de sluitingstijd van de zondag.