Herbstfest

Het tweede weekend van oktober zal Horst in het teken staan van het Herbstfest: drie dagen lang sjoenkelen, feesten en beesten.

Am Freitags, 12 oktober, mag alles en iedereen (boven de 16 jaar) komen op ‘das grosse Bierfest’! Dé topact van deze avond is ‘Hunsrückner Nachtswärmer’: een 7-koppige Duitstalige feestband die letterlijk het dak van de tent zal knallen. Deze band zal je mond open laten vallen en je haren overeind zetten. Was dit nog niet afdoende? Geen probleem. Da Ma Zoeë zal het stokje van de Duitstalige heren moeiteloos overnemen. Een begrip op het gebied van Duits- en Nederlandstalige feestmuziek. Die lusstige Anja, die fröhliche Judith und der Robby machen das Pfarty complet! Huisdj Styn zal beide bands aan elkaar draaien. Deze avond zal duren van 21.00u tot 01.00u. Entree voor deze avond bedraagt €10,- aan de dagkassa en €7,50 in de voorverkoop. Tickets in de voorverkoop zijn enkel online verkrijgbaar, via www.delangehorst.nl .

Am Samtags, 13 oktober, staat het Herbstfest in het teken van de ‘bedrijvenavond’: een avondje waarbij bedrijven zich mogen aanmelden om deel te nemen aan het evenement. Een perfecte avond voor een heerlijk personeelsfeest en een ideale gelegenheid om te netwerken. Qua entertainment zit het deze avond wel goed. De mannen van Legata’s Lederhosen Power in combinatie met niemand minder dan de enige echte Thorsten von Lippe Biesterfeld én de prettige gestoorde deejays ‘Gurde en Tack-It’, gaan jou het gevoel geven dat je aan ‘das oktoberfest’ in Beieren deelneemt.

Bedrijven kunnen deze avond kiezen uit verschillende arrangementen, inclusief of exclusief een heerlijk Duits buffet en/of speciale kleding. Wilt u meer informatie over deze avond of wilt u zich aanmelden voor deze avond? Stuurt u dan een mail naar info@delangehorst.nl of belt u naar 077 3988200. Let op: wil jij los van je bedrijf naar dit evenement gaan? Dan kan dat ook. Tickets voor de zaterdag zijn eveneens verkrijgbaar via www.delangehorst.nl. De avond duurt van 19.00u tot 01.00u.

Am Sonntags, 14 oktober, vormt het Oktoberfest het epicentrum van de koopzondag van Horst am Maas, tijdens ‘das Familienfest’. De orkesten van het Norbertusplein en Wilhelminaplein zullen deze middag (en klein gedeelte van de avond) hun kunsten vertonen! Deze dag is de entree geheel gratis en zijn alle leeftijden welkom in de feesttent. Het feest duurt van 12.00u tot 19.00u, ofwel: frühstucken am Horst am Maas!

Das grosse Herbstfest: wir haben da Lust auf!

Reacties

jannis schreef op :
Et voilá: alle programmering is rond. Ticketsale zal vandaag of morgen online gaan.