Hegelsom 75 jaar

’s Avonds vanaf 20.30 uur zijn er optredens in de feesttent Eikenwal van de bands De Oenoemoeloeke 5 en De Janse Bagge Bend. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website kosten € 7,00 in de voorverkoop. Bij de kassa kosten de kaartjes € 10,00.

De Oenoemoeloeke 5
De Oenoemoeloeke 5 zijn in 2005 opgericht en de bandnaam is afgeleid van de lijfspreuk van deze Horster band: “Wij hebben Oenoemoeloeken dôôôôôrst”.

Het rockrepertoire bestaat uit: folkrock, rock ’n roll en punkrock. Oenoemoeloeke 5 is een band met twee verschillende gezichten: enerzijds een feestrockband en anderzijds een carnavalsband. Een van de bandleden is Hegelsommer Rob Thielen. Kortom, een band die als geen ander een geweldig feestje kan bouwen.

De Janse Bagge Bend
De Janse Bagge Bend komt uit Susteren en is in 1979 opgericht. In 1982 werd Janse Bagge beroemd met het nummer: Sollicitere. Het repertoire van Janse Bagge kenmerkt zich door uitersten. Naast totale waanzin nummers zijn er ook liedjes met een hoog kippenvelgehalte. Kortom, alle ingrediënten voor jong en oud om een avondje flink uit de bol te gaan.

Reacties