Harmoniefeesten: Kiendermèrt

Zondagmorgen 17 augustus wordt het centrum van Horst volledig vrij gemaakt voor de schoolkinderen van Horst en omstreken die al meer dan 30 jaar de KINDERMARKT bevolken. Meer dan 1500 kinderen zullen hun koopbaar aan de man brengen, dé gelegenheid voor iedereen die op zoek is naar koopjes om een stevige slag te slaan.

Vanaf ongeveer 10.00 zal het Seniorenorkest uit Horst op het Wilhelminaplein een optreden
verzorgen, Het veelzijdige repertoire van het Seniorenorkest bestaat uit Limburgs talige muziek, volksmuziek, populaire muziek en stemmingsmuziek. Een perfecte invulling van de zondagochtend tijdens de Harmoniefeesten

Zondagmiddag, het sluitstuk van de harmoniefeesten, speelt op het feestterrein aan het Wilhelminaplein voor u de formatie The Sparks. Een publiekstrekker van formaat.
De geschiedenis van The Sparks gaat terug naar de jaren 60. De combinatie rock- en beatmuziek sprak aan en maakte dat The Sparks veel gevraagd werden in de regio en in het grensgebied van Duitsland en België. Een memorabel punt is het halen van de prijs als populairste groep eind 60-er jaren.
Hebben The Sparks het een aantal jaren rustig aan gedaan, zo bracht een reünie van een aantal Horster beatgroepen en orkestjes hier verandering in. Klinkklaar helder en duidelijk was, dat er nog steeds behoefte is aan de show en muziek van The Sparks; het spreekt nog steeds aan.

Reacties