Garbage day #2

De dagen worden korter, het word kouder en natter. Om het koude lichaam te bedekken komt het ledere jack weer van de zolder af. Om hier lekker op aan te sluiten hebben we dit partyseizoen het paradepaardje weer van stal gehaald om weer eens lekker te kunnen shinen! Geen niks draait door of love night, het is weer tijd voor ouderwets harde muziek Daarom wederom in Ojc Niks: Garbage Day!

Bij dit feestje wordt de zaal omgetoverd in een vunzig zweethok, waar goud gele rakkers belangrijker zijn dan je kapsel!

Dit terugkerende evenement was de vorige keer een groot succes met artiesten als Traumahelikopter, Mohtmen en Afterpartees. Deze editie staat wederom in het teken van vuige blues, harde garage en geflipte psych wat ieders hartje sneller laat kloppen. Ditmaal hebben we een internationale primeur op de planken, maar natuurlijk zal er weer regionaal tuig met de fiets komen om hun speakers op te blazen.

Qua line-up houden we jullie nog even in spanning, maar zeker is dat deze bands de zaal op zijn kop gaat zetten. De deuren openen om 20:30 uur.

Hou facebook in de gaten voor de line-up, kaartverkoop en andere updates!

Reacties