Gaellus in Rock

Ook in 2011 zal de verjaardag van OJC Gaellus niet in de agenda ontbreken.
Met Gaellus in Rock kun je een geheel weekend genieten van verschillende bands en muzikanten.

Vrijdag is er weer een competitie voor bands met Road to Gaellus Open Air.
Het is namelijk al weer bijna tijd voor de volgende editie van GOA.De winter is al weer bijna voorbij,detemperatuur is langzaam aan het stijgen, het loof begint zich langzamerhand een weg naar buiten te banan en het gewiet wiet wiet van de boomklever is zo nu en dan weer hoorbaar.
Maar voordat die glorieuze dag aanbreekt is het aan jou om te bepalen wie als eerste het hoofdpodium mag betreden.
Met Road to Gaellus Open Air zullen bands strijden voor deze eervolle opening.

De volgende bands zullen hun instrumenten op de proef stellen:"

- The Wild Things
Deze zeer jonge pop rock band heeft al op diverse bekende plaatsen mogen spelen. Op de Parkfeesten mochten ze spelen, maar ook voor de Wereld Draait Door werden ze gevraagd te spelen. Met hun nieuwe zomerse plaat 'Thinking about you' sloten ze een contract bij Excelsior Recordings.

- Offroad
De vierkoppige formatie van Offroad heeft inmiddels op diverse podia de zaal plat gespeeld. Eind vorig jaar heeft de band hun album 'Lost & Found' uitgebracht. Volgens hen is het erg belangrijk dat een goed geschreven nummer gebaseerd is op een achterliggende gedachte en het feit dat je er onwijs op kunt rocken.

-Stroave
Deze alternatieve pop rock band creërt door middel van een mix van rock en ballads werkelijk een unieke sound. Hun inspiratie halen ze uit bands als Pearl Jam, Snow Patrol en The Who. Kortom. stijlvolle muziek die jij en iedereen zal bevallen.
Open 20:00u / aanvang 20:30u / Entreevrij

Zaterdag zullen er weer diverse bands te zien en zijn. Dit keer is het de beurt aan Dirk Diggler en Stratex.
Dirk Diggler, wie kent ze niet?! Luister jij graag naar vette, keiharde en stoere muziek? Kom dan op deze avond naar de soos. Covers van Rage against the machine, Foo Fighters, Limp Bizkit en Moterhead, ze komen allemaal voorbij in het repetore van Dirk Diggler!
Voorafgaand aan Dirk Diggler zal Stratex het podium beklimmen. Deze band uit Lottum zal de avond nog knallender maken met hun muziek. Muziek van Metallica, Celtic Frost en Anthrax zal voor deze band niet veel moeite kosten. Laat je haren groeien en gooi ze los voor een avondje ouderwets headbangen!
Open 20:00u/ aanvang 21:00u/ Entree €5,00

Zondag krijgen jij en je eventuele sitekicks weer de mogelijkheik om met de nonverbale skills het podium te betoveren. Jaja, het is weer tijd voor een gloednieuwe Playbackshow!! Natuurlijk zijn er weer sublieme juryleden die een oordeel vellen over je prestaties. Zij zullen kijken naar je podiumprestaties en zullen hier het een en ander over bespeuren
hiervoor kun je je inschrijven via info@gaellus.nl en op de opgaveformulieren in de soos.
Open 18:00u/ Aanvang 19:30u/ Entreevrij

See ya in GaELLUs !

Reacties

johan schreef op :
gaat stratex het poduim beklimmen? zo hoog is dat nu ook weer niet