Foute Frühshop Kerst Afterparty

Wir Sind Spitze: Deze vijf muzikanten hebben hun handen ineen geslagen en gaan samen als “Die Neue Alpen-Spatzen-Buben-Rocker-Schlager-Freunde & Oberkainer-Pop-Rebellen-Kapelle” een nieuwe muzikale uitdaging aan. Als een wervelwind overdonderen zij het publiek met “Die Populairsten Polka’s, die Schönsten Schlager, die Rassigsten Rocker und die Blödesten Ballermann-Hits”. Voeg hier nog een Nederlands- en Limburgstalig uitstapje aan toe en de eigenaardige mix van “Wir Sind SPITZE!” is een feit. Door de professionele muzikale achtergronden van deze rasmuzikanten geeft een avondje met "Die Gebrüder Spitze!; Pauli, Seppl, Erich, Moritz & Pummi” 100% feestgarantie!

Big Apple: Deze 6-mans formatie uit Friesland is een energieke band met een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 200 nummers variërend van Rock- en Disco classics tot Nederlandstalig. Maar ook de meest actuele hits ontbreken natuurlijk niet. De te spelen nummers staan veelal niet vast, maar worden volledig geanticipeerd op de reacties uit het publiek. Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel en de muzikale beleving en spelplezier stralen van de band af. Big Apple is winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2005/2006’ en is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene.

Pigtail: 6-mans Classic Rock coverband uit Horst e.o. zal deze dag openen met een 2-uur durende reis door de geschiedenis van de popmuziek, waarmee een link gelegd kan worden naar het populaire muziekprogramma ‘Top 2000’. Deze rasmuzikanten wisten zich vorig jaar tot één van de beste zes coverbands van Limburg te spelen tijdens de grootste bandcompetitie van Nederland: ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’.

Deze topcoverbands zullen worden afgewisseld met de absoluut ‘foute’ klanken van DJ Jeronimo.

‘Foute Frühshop Kerst Afterparty’ begint op zondag 27 december om 14.00 uur.

Reacties