Forbidden Sounds

Operatie ‘Forbidden Sounds’ gaat na maanden undercover onderzoek haar aanval inzetten op 16 februari 2013. Doelwit: De Lange Horst.

De deejays die deze operatie uitvoeren staan al jaren op de ‘wanted’ lijst voor het draaien van de meest meedogenloze sets. De missie is onmogelijk en illegaal: het bij elkaar brengen van verschillende muziekstijlen op één avond.

Dj Jacob Ace komt nog maar net kijken in het criminele circuit, maar dat maakt hem niet minder onverbiddelijk. Hij gaat voor een house ervaring om nooit te vergeten. Beppie Kraftwerk zal daarna de missie vervolgen. Hij heeft een reputatie opgebouwd als lokale delinquent, die hij te danken heeft aan zijn alternatieve house beats. Kid de Luca heeft De Lange Horst al meerdere malen weten te veroveren. Op deze avond zal hij zich ook verdiepen in operatie ‘Forbidden Sounds’ om te laten horen wat zijn visie op goede muziek is. De Nachtburgemeesters gaan nog een stap verder. Deze meesters van het duister zullen zorgen voor een ommezwaai met hun mash-ups en diversiteit. Beginnend met electro en dubstep worden muziekgrenzen overschreden door om te schakelen naar de hardste hardstyle beats. Maar zelfs hier stopt het nog niet. Voor de echte bandieten wordt het nu moeilijk stand houden. Niemand minder dan de dj met de codenaam Ran-D duikt onder in De Lange Horst. Hij wordt gezocht voor de wreedste missies die de nationale en internationale hardstylescene ooit heeft gekend, en het zullen niet zijn laatste zijn. Ook De Lange Horst ontkomt niet aan zijn harde en ongenadige set. De missie wordt afgemaakt door Distorted Revelation. Deze maffiabazen van de hardcorewereld laten horen waarom juist zij de opkomende talenten zijn.

Operatie ‘Forbidden Sounds’ zal met deze unieke en variërende sensatie iedereen wegblazen. Wij zullen toe slaan. Jullie?

Tickets voor het event kosten in de voorverkoop €10,- en aan de dagkassa €15,-. Tickets zijn exclusief online te bestellen via http://www.delangehorst.nl/agenda/Forbidden+Sounds/129.

Reacties