FIFA '15 toernooi

De Lange Horst organiseert, in samenwerking met ANCO Lifestyle Centre, een Playstation Fifa toernooi op zondag 29 maart. Aanvangstijd: 15.00uur.

Als het aantal deelnemers het toelaat zal het toernooi de structuur krijgen van een WK: er zal worden begonnen met een poule-systeem, om vervolgens aan de hand van knock-out finales een winnaar te krijgen.

Het inschrijfgeld kost €10,-, inclusief één consumptie. Het toernooi wordt gespeeld op een Playstation 4 in singles. Iedereen is vrij om zijn of haar eigen team te kiezen, waarbij het niet toegestaan is om teams aan te passen. Ook is het niet toegestaan om tijdens het toernooi te wisselen van teams. De exacte reglementen zullen op de dag zelf komen.

Voor de top3 hebben we leuke prijzen. De nummer 3 krijgt 20% van het prijzengeld, inclusief één maand gratis sporten bij ANCO. De nummer 2 krijg 30% van het prijzengeld, inclusief twee maanden gratis sporten bij ANCO. De winnaar krijgt 50% van het prijzengeld, inclusief drie maanden gratis sporten bij de ANCO.

Opgeven kan tot zondag 22 maart via jannis@delangehorst.nl. Geef bij opgave even de volgende zaken door: je naam, je geboortedatum en het team waarmee je wilt gaan spelen.

Reacties