Fifa '12 Toernooi

Op zondag 26 augustus organiseert De Lange Horst (voor de eerste maal) een ‘live’ Fifa-toernooi! Na de ‘stunt’ om Fifa ’12 te spelen op het scherm van 24m2 is zeker gebleken dat er een aardige vraag is naar een leuk toernooitje!

Het toernooi zal worden gehouden in de zaal van De Lange Horst. Alle voorrondes worden ‘gewoon’ op normale televisieschermen gespeeld; de finale(s) worden op een beamer gespeeld!

Afhankelijk van het aantal deelnemers, zullen we natuurlijk meerdere playstations, controllers en beeldschermen nodig hebben! Dus heb jij één of meerdere van deze dingen te leen/huur? Meld je dan even op onderstaand e-mailadres.

Het toernooi begint om 15.00uur in de middag. Hoeveel tijd we nodig hebben, is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers.

De spelregels:
- De versie Fifa ‘012 zal worden gespeeld.
- Het spel zal worden gespeeld op een PlaysStation 3.
- Er worden alleen ‘single’ wedstrijden gespeeld.
- Inschrijfgeld kost €7,-. Een klein deel hiervan gaat naar De Lange Horst. Het grote deel hiervan zal worden verdeeld als prijzengeld.
- Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er waarschijnlijk worden gespeeld middels een poule-systeem, met achtereenvolgens knock-out fases.
- Het prijzengeld zal worden verdeeld aan de hand van het aantal inschrijvingen. De verdeling hiervan wordt op de dag zelf kenbaar gemaakt.
- Er mag enkel gebruik gemaakt worden van ‘bestaande’ teams. Dit mogen landen en clubteams zijn. Het is dus verboden om eigen samengestelde teams te kiezen of gebruik te maken van de teams ‘classic 11’ en ‘world 11’. Verder is het aan ieder vrij om een team te kiezen en zijn/haar tactiek aan te passen. Het is dus mogelijk dat twee gelijke teams tegenover elkaar komen te spelen.
- De speeltijd per wedstrijd zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. Dit wordt op de dag zelf kenbaar gemaakt.
- Aanmelden kan tot één week van te voren, middels het e-mailadres jannis@delangehorst.nl. Aub op als onderwerp ‘fifatoernooi 2012’ hanteren.
- Bij twijfel bepaalt de leiding van De Lange Horst de uitslag van de situatie.

Reacties