Endless Summer Festival

Twee dagen lang zomerse beats, palmbomen, cocktails, loungemuziek, hitte, schaars geklede dames. Ofwel: twee dagen lang de zomer in ons bol!

Het café staat twee dagen lang in het teken van de beste, zomerse lounge. Wil je je even terugtrekken en lekker chillen met je maten? Dan is het café van De Lange Horst deze dagen de uitgelezen mogelijkheid! Met zitzakken, een lekker temperatuurtje en de lekkerste cocktails kom jij héérlijk tot rust.

Op vrijdagavondavond knallen we in de zaal met de beste zomerse pop, bubblin’, reggae, reggaeton en r & b. DJ Michiel, residental deejay van de Baja Beach Club te Rotterdam, neemt zijn vriendengroep mee. Dat houdt in: sexy dames in strakke bikini’s, de beste deejays, bar flare gasten, en pure entertainers. Natuurlijk zal de zaal ook een heerlijk zomers tintje krijgen. Alles wordt uit de kast getrokken om jou het gevoel te geven dat je ergens in Ibiza aan het partyen bent! Deze avond zal de leeftijd 16+ zijn.

Op zaterdag zullen house-residentals Kid de Luca en Sergio Silvano hun kunsten vertonen. Samen met dj Michiel zullen deze deejays een perfecte synergie creëren tussen zomerse beats, dance, house en misschien zelfs een vleugje van de stijlen dubstep, electro en drum & bass. Deze avond zal de leeftijd 18+ zijn.

Entree voor beide avonden kost €5,- en is alleen dagkassa mogelijk. De deuren van de zaal openen beide avonden om 22.00uur en we gaan minimaal door tot 03.00uur. Als jullie het héél gezellig gaan maken, kunnen we overwegen om langer open te blijven…

Reacties

Ninna schreef op :
geen silent disco?
jantje666 schreef op :
Endless summer festival was eerst toch van blok10?
De lange opzich niets miss mee hoor alleen dat bier zeg. Heineken. Mag dat wel bier genoemt worden BAH!!
Roedie schreef op :
Pff als we het dan toch over bier gaan hebben dan is Heineken echt wel beter als Dommelsch of Lindeboom....

Eerst was het dacht ik van een vriendengroep, en zo lang het al in dorp is is het met Delange en Blok samen
RickT schreef op :
Niks mis met Heineken idd, kan Dommelsch nog een puntje aan zuigen. Maar België en Limburg zijn toch wel de pro's.
Bier met 'boom' in de naam moet je sowieso niet drinken, muv PALM. ;)
jantje666 schreef op :
idd boom bieren zijn vies, en je krijgt er altijd een 2e dag plezier van.
gewoon hertog jan of grolsh
Lennart schreef op :
blablabalbalba
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
jannis schreef op :
Tijd voor een 'biertopic'? :)

Maar inderdaad, 'vroeger' werd dit evenement georganiseerd door De Lange Horst en Blok10. In prima overleg is besloten dat De Lange Horst het dit jaar alleen organiseert.
RickT schreef op :
Zal me een worst wezen welk bier ze verkopen op een uitgaansavond, na 3-4 drink ik het al niet meer met liefde.
jannis schreef op :
Quote: RickTZal me een worst wezen welk bier ze verkopen op een uitgaansavond, na 3-4 drink ik het al niet meer met liefde.
Ben ik het mee eens. Alleen als ik er lekker voor ga zitten, vind ik het wel lekker om een paar speciaalbiertjes te drinken. Tijdens uitgaan maakt het allemaal niet zo veel uit; alleen de 'bomen' moeten idd gemeden worden :). Anders heb je er de dag erna zo'n last van...
jannis schreef op :
Morgenavond vangt het feestje aan! Voorbereidingen in volle gang: (veel) zand, palmbomen, zomerse attributen, en zo. We hebben nog een leuke aanbieding: kom jij in bikini/zwembroek, dan krijg jij een gratis cocktail aan de bar. Jeuj.