Endless Summer Festival

Weer of geen weer, bij De Lange is het altijd zomer!

Het Endless Summer Festival staat dit jaar garant voor nog meer warme sferen. Waan jezelf op het enige echte strand van Horst, waar je je cocktails haalt bij een echte Tikibar. Geniet van je drankje onder de palmbomen terwijl je los gaat op de dampende beats van onder andere Dirtcaps, Styn en Sergio Silvano.

Werk aan je beachbody, strijk je zwembroek of bikini en smeer die zelfbruiner, want het beloofd een heet weekend te worden!

Beachmasters geeft dit weekend een vakantie weg t.w.v. 450 euro!! De eerste 100 bezoekers ontvangen een exclusieve give away! En er worden velen kortingscoupons t.w.v. 50 euro weggegeven aan de bezoekers.

Vrijdag 14 maart:
- DIRTCAPS, dit internationaal bekende DJ/MC trio komt na een lange zomer tour door Europa zorgen voor een sweaty party bij De Lange.
- DJ MAUS, draaide alle Beachstars feesten dit jaar in Albufeira, Lloret de Mar, Sunnybeach en Chersonissoss.

Zaterdag 15 maart:
- SERGIO SILVANO, de bekendste Nederlandse DJ in Spanje. Na optredens in Lloret, Blanes, Mallorca, Malgrat en Barcalona, gewoon weer vertrouwd bij De Lange in de zaal.
- STYN, de bekendste Horste DJ stond ook dit jaar in Spanje zijn plaatjes te draaien. Hij smijt de heetste hits in vlot tempo achter elkaar!

ENDLESS SUMMER FESTIVAL
14 en 15 maart
De Lange Horst

Reacties