ELEMENTS!


ELEMENTS! Alles voor de beste Drum&Bass and Dubstep!!

ELEMENTS! geeft ons terug wat er van ons is afgenomen. Stoepharde Drum&Bass en Dubstep voor een avond met volledige chaos. Een 4 tal DJ´s zullen op 12 mei tijdens de eerste editie van ELEMENTS! de knopjes spinnen in Blok 10, Horst aan de Maas. Naast vette visuals (verzorgd door RoelV) zal ELEMENTS! natuurlijk verrassen met spectaculaire aankleding. ELEMENTS! met een gevarieerde Line-up voor elk oor.

LUCKY DONE GONE (22:30u - 23:30u)
Een nieuwe maar talentvolle DJ uit het zuiden van het land. Chaos en energie knallen van Lucky Done Gone vanachter de draaitafels vandaan. Creatief is een understatement bij deze Dj. Lucky Done Gone draait de knopjes open en zal er voor zorgen dat de opening alleen al legendarisch gaat worden.

MURSK (23:30u - 00:30u)
Game and Brain achter het succesvolle STRIJKIJZER concept uit Venlo. Mursk, ook bekend van “Sugarcrash” zal ons komen verblijden met krachtige Dubstep zoals hij in het verleden ook op diverse festivals als Stereo Sunday en D-Vers festival al heeft gedaan. Een routinier van vuige Dubstep.

RAW GENETIC (00:30u - 01:15u)
behoeft nauwelijks introductie. Als het om harde stijlen Drum&Bass gaat is Raw Genetic de man bij ELEMENTS!. Lekker ruwe en smerige platen zetten Raw Genetic in de Spotlight! Je ziet hem steeds vaker terug komen en dat is natuurlijk niet voor niets!

HORST AAN DE MASSIVE (01:15u - 02:45u)
De gasten van Horst aan de Massive, een collectief bestaande uit onze cult helden Goulash, Wayne Nice & Frank Slappa, hebben op meer events al luid en duidelijk laten horen wat er uit die boxen gaat komen. Epische Drum&Bass en belachelijk gave Dubstep geeft het publiek alles wat we mogen dromen!

Wat: ELEMENTS!
Waar: Blok 10 Happen en Tappen Horst aan de Maas
Wanneer: 12 mei 2012
Hoelaat: 22:00u – 03:00u
Entree: 4 euro

Reacties

Sn00f schreef op :
Me gusta :D
Roelliej schreef op :
Quote: Goulashvette poster V!
Thanks!
Why are you wearing that stupid man suit?