Electro: Grand Jackson + Eargasm, Uncle Sam en Teu

In deze dagen, waarin de bladeren van de bomen vallen, een fikse wind komt opsteken, de regen niet te vermijden valt en de kachel weer op 80 graden moet, heb je gewoon een flinke oppepper nodig. En wat werkt er dan beter dan een dikke vette snoeiharde electro-avond? Nee, niks dus... En zo denken wij daar bij OJC Niks ook over.

Want waarmee zou je beter je gure herfst-zaterdagavond kunnen doorbrengen dan met Grand Jackson. Deze geweldige electro live act heeft onlangs nog zijn vette tunes laten horen op het befaamde Amsterdam Dance Event. Ook heeft hij samen met de bekende dj Don Diablo een supervette track "Streets of Fire" uitgebracht, die te bewonderen valt op Youtube. Grand Jackson heeft alles in huis om jullie een geweldig spektakel te laten beleven. Komt dat zien. Komt dat zien.

En om deze te gekke avond helemaal compleet te maken trekken we alles uit de kast. Als voorprogramma hebben we daarom een te gekke club locale electro helden uitgenodigd. Met Uncle Sam, Teun Zwets en Eargasm, gaan zeker de voetjes van de vloer.

Dus, er is absoluut geen excuus om thuis bij de kachel te blijven snotteren. Voor maar €5,- heb je een geweldige avond bij OJC Niks. De deur staat voor je open om 20.30 uur.

Grand Jackson hyves
grandjackson.com

Daarom:
22 november
Grand Jackson, Teun Zwets, Uncle Sam en Eargasm
Entree: €5,-
Open: 20.30 uur

Reacties

Nakkie schreef op :
WOOHOOO

Dat word me nog wat!
Too weird to live, and too rare to die.
Randy schreef op :
ik hub zin dr an, hope dat het een goed vervolg van i love techno wordt :D
Paap schreef op :
1000