Drink for education

Benefitfeest voor de kinderen in Malawi met:
- THE HEDGE
- MILLENNIUM

The Hedge is jonge rock cover band en zullen de boel op stelte zetten en weten hoe ze de drums moeten bedienen die gitaren moeten laten raggen. Zij spelen covers van o.a. Guns 'n Roses, Kings of Leon, Led Zappelin en Pearl Jam. Check it out en je zult verstelt staan.

Millennium ondertussen geen onbekende meer bij blok 10. Uitleg overbodig. Zij zullen deze avond gaan afsluiten.

https://soundcloud.com/millennium_music

Bij zijn is meemaken!

Uiteraard is deze avond entree vrij. Blok10 zal een deel van de omzet sponsoren voor de kinderen in Malawi. Het zou natuurlijk ook fijn zijn als jullie iets willen sponsoren. Hier zal dan ook ruim de gelegenheid voor zijn. Iedere euro telt!

Ik ga naar Malawi om daar docenten en studenten te begeleiden in hun lessen om het onderwijs in Malawi te verbeteren. Ik ga hier met name aan de slag basisscholen. Helaas is het uitval kinderen hier extreem omhoog. Deze kinderen gaan vaak werken bij hun ouders omdat ze school niet kunnen betalen. Ook zijn de scholen hier slecht. Met veel geluk heb je een gebouw maar er zitten hier dan nog geen ramen en deuren in om nog maar over een schoolbord te zwijgen. Om hier het onderwijs en ook de leeromstandigheden te verbeteren is veel geld nodig. Om er voor te zorgen dat het onderwijs en de scholen verbeterd kunnen worden geef ik dit grandioze feest. Komt allen naar dit festijn en geef de kinderen in Malawi een kans op een beter leven! Vergeet dan ook niet om te doneren. Hier zal dan ook ruimschoots de gelegenheid voor zijn. Iedere euro telt!

Voor mijn verblijf daar houd ik een webblog bij. Houd deze in de gaten en check het laatste nieuws! Hier kun je natuurlijk ook nog eens donderen vanaf €10. Wil je minder doneren? Geen probleem stuur mij even een bericht. http://joepkorsten.inactievooredukans.nl/

Reacties