Dreamcatchers

Eind 2010 benaderde Rick Jacobs, eigenaar van PartyLover Events, De Lange Horst voor een samenwerking. Een samenwerking op het gebied van een hardstyle-event genaamd ‘Dreamcatchers’. Het bleek een gouden greep te zijn. Nu, bijna twee jaar later, zijn we toe aan de vierde editie van het prestigieuze hardstyle-event. Het evenement heeft door de jaren heen een fantastische groei gemaakt en we zijn van plan deze groei door te zetten.

Wegens omstandigheden is Dreamcatchers 4 verzet van zaterdag 6 oktober, naar zaterdag 24 november. Daarover vindt je meer informatie als je hier klikt: http://www.delangehorst.nl/nieuws/Dreamcatchers+4+najaar+2012+verzet/61. Deze verschuiving van data heeft tot gevolg dat we jullie de top van de rauwe hardstyle-scene kunnen voorschotelen.

De headliners van het evenement worden gevormd door ‘Luna’, ‘Crypsis’ en ‘Radical Redemption’. Luna is een oude bekende van Dreamcatchers. De tweede editie van Dreamcatchers knalde hij de voegen uit de zaal van De Lange Horst. Aanwezigen zullen deze avond nog herinneren als de dag van gisteren.

Crypsis behoeft eigenlijk geen aankondiging aan de hardstyle liefhebbers. Deze man reeg hoogtepunten aaneen op onder andere Defqon, Decibel, Dominator en Emporium. De Lange Horst en PartyLover Events zijn trots op het plaatsen van deze naam.
Radical Redemption mag gerust in een adem genoemd worden met bovenstaande namen. Deze man draaide samen met Crypsis op Hard Bass 2011 voor 25.000 uitzinnige mensen. Een vruchtbare samenwerking tot gevolg, die wordt voortgezet op de vierde editie van Dreamcatchers.

Deze topdeejays worden aangevuld met de volgende namen: Reduxz, Mitta, C-Tune, Biebel Base en Tommie. De avond wordt gehost door niemand minder dan Mc Shizzler.

Tickets voor het evenement worden enkel online verkocht, tegen €15,- per stuk, via www.delangehorst.nl. Let op: de eerste 100 Early Bird Tickets worden verkocht tegen €10,- per stuk. Dagkassa voor het evenement kost €20,-. Overbodig om te melden: vol = vol. De ticketsale van de vierde editie van Dreamcatchers start op donderdag 13 september 2012, 19.00uur.

Dreamcatchers: ‘Dare to Dream!’

Reacties

jannis schreef op :
En de line-up voor Dreamcatchers is ook rond. De voorverkoop van de early-bird tickets begint vandaag, 19.00uur.