Dreamcatchers

Dreamcatchers. Hét hardstyle event, georganiseerd door PartyLover Events en De Lange Horst.

De voorgaande twee edities waren al een ode aan de hardstyle-scene, met onder andere Deepack, Wildstylez, Thera en Luna.

Deze editie, 25 februari 2012, wordt de mooiste, de hardste, de beste, de meest gestoorde tot nu toe. De line-up bestaat uit onder andere uit Heatzone, E-Force, Frequencerz en niemand minder dan Alpha2(!), gepresenteerd door de enige echte MC Villain. Bekijk de poster voor de complete line-up.

Tickets voor het evenement kosten €15,- in de voorverkoop en €20,- aan de dagkassa. Deze zijn verkrijgbaar via www.delangehorst.nl/agenda en in het café van De Lange Horst.

Let op: de eerste 150 earlybird tickets kosten maar €10,-! Ticketsale start op zaterdag 17 december om 16.00uur, dus noteer deze datum vast in je agenda en zet je wekker!

Dreamcatchers. Experience Hardstyle.

Reacties

paulvullings schreef op :
wacht met de volgende editie even tot juni dan kan ik ook komen:P
jannis schreef op :
De earlybird tickets zijn er bijna doorheen! Dus wil je nog naar dit evenement voor ?10,-, dan moet je snel zijn! Zie bovenstaand voor een link.
jannis schreef op :
Ter info; de tickets voor Dreamcatchers zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tot zaterdag 15.00uur. Hierna is enkel nog ticketsale aan de dagkassa mogelijk.