DJ marathon 2014

Wat was het mooi. Wat was het gaaf. Wat was het episch. De recordpoging van Bart Jenniskens ‘club DJ Marathon’: een officeel Guinness Record. Bart Jenniskens tikte de 169 (!) uur aan één stuk draaien aan en vestigde daarmee een officieel ‘De Lange Horst’-record en een officieus ‘Guinness Record’. Helaas werd het ‘Guinness’-record nooit officieel, aangezien de poging tekort schoot op enkele facetten. Zo had Bart per ongeluk dezelfde nummers binnen 4 uur gedraaid en hadden vrienden van Bart enkele malen aan de draaitafels gezeten. Enfin. Het maakt de poging niet minder episch. Er was meer dan genoeg aandacht voor Bart (in de vorm van Giel Beelen, Coen & Sander, verschillende dag- en weekbladen en verschillende radiostations). Wil je hier nog meer over lezen, kijk dan hier: http://www.delangehorst.nl/nieuws/Bart+Jenniskens%2C+verworden+tot+held+bij+de+DJ+Marathon/79.

We vermoedden dat het lastig zou worden om een nieuwe uitdager te vinden. Niets bleek minder waar. Aanmeldingen stroomden binnen, gelijk aan mannelijke pubers die achter Kate Upton aan rennen. Uit deze aanmeldingen kozen we de volgende persoon; mister Jacob Ace (wellicht bekend als Funs Seuren).

Na verschillende overleggen en vergaderingen zijn beide partijen overtuigd: we gaan het doen! We gaan proberen om de recordpoging van Bart Jenniskens en het record van Guinness (officieel) te verbreken. Want zeg nu zelf. 169 uur is nou ook weer niet zo lang…

Er is één belangrijk verschil met de voorgaande recordpogingen. Dit jaar koppelen we twee verschillende goede doelen aan de poging van Jacob Ace. We zijn er nog niet helemaal uit, welke doelen dit gaan worden. Met één goed doel zijn we wel al in een vergevorderd stadium. We weten wel zeker welke constructie we gaan hanteren: wij zijn op zoek naar bedrijven die voor ieder uur dat Jacob Ace aan het draaien is, een X bedrag besteedt aan de goede doelen. Deze goede doelen zijn een mix van landelijke en lokale doelen. Dus, de prangende vraag: ben of ken jij sponsoren die én Jacob Ace én goede doelen wilt steunen? Mail dan even naar jannis@delangehorst.nl.

Rest ons niet anders dan te eindigen met de zakelijke berichtgevingen. De recordpoging start op woensdag 30 april, klokslag 19.00uur, in de meivakantie en enkele dagen vóór de Hôrster kermis. Het café zal in principe álle uren geopend zijn tijdens de poging van Jacob Ace.

Reacties