Disco, boogie, beats en house.

Optreden DJ Dikkers & Sid Kolemeyer uitsluitend op vinyl.

Aanstaande Vrijdag 13 Mei, zal ‘t Stammineke worden betreden door DJ Dikkers & Sid Kolemeyer. Disco, boogie, beats en house uitsluitend op vinyl. Beiden beloven het publiek volledig uit hun dak te zullen draaien.

Vroeger werden veelal vinylplaten gebruikt om te mixen, maar de cd rukte ook onder de house-dj's dusdanig op, dat de digitale revolutie nu een feit is. Deze avond halen wij het goeie ouwe weer op want veel van de top dj's en van de nieuwste generatie draaien nu vooral of uitsluitend met CD's!

Deze avond niet.. Vrijdag de 13de van Mei! Disco, boogie, beats en house uitsluitend op vinyl! Oorverdovende muziek met opzwepende ritmes, in combinatie met lichtshows!

Cafe ’t Stammineke zal om 22:00 geopend zijn. Entree deze avond is u voorgeschoten door de kroeg, dus niet komen is al eigenlijk geen optie meer!

Voor meer informatie over het optreden van DJ Dikkers & Sid Kolemeyer, maar ook voor de mogelijkheid om zelf met je band of als DJ op te treden in ’t Stammineke kijk op www.stammineke.nl.

Tot in de kroeg,

De Stamcrew.

Reacties