Dierentuin: de opening

De Lange Horst en Kid de Luca lanceren op zaterdag 15 februari een nieuw concept: Dierentuin. Een concept waarbij de muziekjes club, house, trap, moombathon en latin de boventoon gaan voeren. Een concept waarbij je lekker gek kunt doen, je lekker die voetjes van de vloer kunt halen en je lekker je handjes in de lucht kunt gooien.

De zaal van De Lange Horst wordt aangekleed alsof je je waant in een lugubere vorm van Artis. Of Burgers Zoo. We pakken uit en dat doen we goed. Geloof je het niet? Moet je maar komen kijken.

Natuurlijk pakken we ook uit in de programmering. Flink, en met name op de zaterdag. We beginnen met mister Vato Gonzalez. Hij behoeft geen introductie meer en die gaan we dus ook niet meer geven. Weet je niet wie Vato Gonzalez is? Dan wordt het tijd dat je onder je steen vandaan komt…

Kid de Luca, resident DJ van De Lange Horst, staat aan zijn spreekwoordelijke zijde. Deze man behoeft eigenlijk, zeker in deze regio, ook geen introductie meer. Toch is het wel leuk om te vermelden dat deze local hero bezig is met wereldlijke zaken. Getekend bij een new label produceert en draait hij voor en met de grootsten der wereld. Houd deze mooiboy in de gaten, want voor je het weet is deze paradijsvogel gevlogen…

Daani en Nick Salvador completeren de programmering. Daani is een dame van Nederlandse bodem die vanaf de eerste minuut van haar set een lach op je gezicht zal toveren. Je kent haar wellicht van BNN (als finaliste van Beauty & the Beat). Haar stijl is het best te omschrijven als 'snel en origineel'.

De avond wordt gehost door Mc Tjen (vaste Mc van Vato Gonzalez) en Mc Nexus.

De entree voor zaterdagavond kost in de voorverkoop een luttele €5,- (exclusief servicekosten) en tickets zijn verkrijgbaar via www.delangehorst.nl/tickets of via onze facebookpage.

Ps. Op de vrijdagavond, 14 februari, zal de zaal ook al in het teken staan van Dierentuin. Dan presenteren we je Kid de Luca en Mc Boogie. De entree op vrijdagavond is geheel gratis.

Reacties