Dierentuin 2

Wat was het een mooi feestje en wat was een heerlijk concept: Dierentuin deel 1 was een grandioos succes. De hele zaal was aangekleed alsof je je in een feestelijke versie van Artis waande. Van dierenpakken tot vogelgeluiden en van kokosnoten tot een heuse slang waarmee je op de foto kon: het was allemaal aanwezig! Mister Vato Gonzales knalde heerlijke geluiden door de speakers en de voetjes gingen hartelijk van de vloer.
Reden te meer om een tweede deel van Dierentuin te organiseren. Minstens net zo groot, minstens net zo episch en minstens net zo’n feestje. Natuurlijk wordt de zaal wederom heerlijk aangekleed. Datum: zaterdag 17 mei.

De line-up presenteren we je met gepaste, zuidelijke trots. Een combinatie van lokaal talent en landelijke grootheden: mister Kid de Luca, mister Sam O Neall, de mannen van Puinhoop Kollektiv en de heren van Team Rocket, gepresenteerd door goede bekende van De Lange Horst MC Boogie. De boventoon van de geluidjes die uit de speakers knallen, zal worden gevormd door een mix van club, house, trap, moombathon en latin. Heerrrrrrlijk.

Het dier waarmee je dit keer de mogelijkheid hebt om op de foto te komen, houden we nog even geheim.

De entree voor zaterdagavond kost in de voorverkoop een luttele €5,- (exclusief servicekosten) en tickets zijn verkrijgbaar via www.delangehorst.nl/tickets. De deuren van de zaal openen om 22.30uur en de eindtijd is zo lang als jullie er een feestje van maken.

Net als de vorige keer, zal nu ook vrijdag 16 mei reeds in het teken staan van Dierentuin. Op deze avond krijg je al een klein voorproefje van wat je op zaterdag kunt verwachten.

Reacties