Dierentuin

Waar zie je nu een exotische bij in een Dierentuin? Bij de Dierentuin van De Lange Horst natuurlijk. Waar niks moet, alles mag en alles kan.

Het concept ‘Dierentuin’ gaan we niet meer uitleggen. Ben je nog niet bekend met het concept? Check dan aftermovies en foto’s van voorgaande edities: https://www.youtube.com/watch?v=IgzVDF8GPo0.

De headliner van de nieuwe editie is de exotische en ‘one-of-a-kind’ Lady Bee. ‘Sweet like chocolate but murdering ‘dem on beats’. Laat je niet verrassen door het schattige, lieve gezichtje. Ze maakt je gek. Ze maakt iedereen op de dansvloer gek. Ze maakt de hele zaal gek.

Natuurlijk. Hoe kan het ook anders, is Kid de Luca weer van de partij. Ook leuk om te melden: bijgestaan door MC May. Een nieuw gezicht, klaar om de wereld te bestormen. Maar laten we eerst maar eens beginnen met het bestormen van De Lange Horst.

BobbyFresh en CMC$ completeren de line-up.

Tickets kosten €6,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via http://www.delangehorst.nl/tickets. Let op: de voorgaande editie was uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Reacties