Dierentuin

Het heerlijke dance concept ‘Dierentuin’ krijgt haar vervolg op zaterdag 11 oktober! Headliner van deze te gekke avond: LNY TNZ.

De mensen die regelmatig naar De Lange Horst komen, zijn ondertussen bekend met het thema ‘Dierentuin’ bij De Lange Horst. Voor hen die het niet kennen: onze zaal wordt helemaal omgetoverd tot één grote dierentuin en uit de speakers klinken de lekkerste deuntjes. Geloof je het niet? Bekijk dan hier de aftermovies: https://www.youtube.com/watch?v=250IdxosZgE.

Op zaterdag 11 oktober presenteren we niemand minder dan LNY TNZ, Beau Di Angelo, Reggaeyton en natuurlijk the Kid. Dit alles wordt gepresenteerd door resident MC Boogie.

LNY TNZ is hard aan de weg aan het timmeren om de top van de (inter)nationale dance te bereiken. Hun stijl: ‘hard hitting edm’. Hun grootste wapenfeit: Last Night Ever, feat. Yellow Claw. En daar mag je het mee doen.

Eén leuke feature die we deze avond gaan toepassen: voorafgaand aan Dierentuin presenteren we een wederom onze prachtige buitenbioscoop. Als vanzelfsprekend gaan we een film draaien die te maken heeft met het concept. Welke film? Dat zal nog volgen…

De deuren van de zaal openen om 22.30uur. Tickets kosten €5,- in de voorverkoop en verkrijgbaar via http://www.delangehorst.nl/tickets

Reacties