Destine

Na twee drukke jaren was het de laatste maanden wat rustiger rond Destine. Maar vanaf juni zijn ze helemaal terug met een gloednieuwe single genaamd “Stay” en een nieuwe clubtour in Nederland vanaf Oktober! Natuurlijk ook in Perron55


Destine heeft de wind strak in de zeilen, na hun eerste clubtour die bijna overal volledig uitverkocht was en een debuutplaat met lovende kritieken uit verschillende hoeken, beginnen ze nu ook het buitenland te veroveren. Met komende shows in China, Japan, Duitsland en Tsjechië kan gezegd worden dat 2011 wederom een top jaar voor deze heren gaat worden.

In het voorprogramma staan twee bevriende bands van Destine. De eerste is Attack! Attack! met wie ze al eens samen door Europa tourden. Deze band uit Wales heeft een sterke reputatie opgebouwd in de UK, waar ze als zeer goede live band te boek staan. Regelmatig delen ze ook het podium met onder andere Lostprophets, The Blackout en New Found Glory.
Daarnaast in het voorprogramma uit Engeland Room 94. Deze jonge Britse band wordt door de Engelse media als Kerrang en Rocksound gezien als één van de nieuwe ‘must-see’ bands. Ze hebben twee zeer succesvolle en uitverkochte tours in hun thuisland achter de rug en werken nu aan hun debuutplaat, waarmee ze de sprong naar het vasteland van Europa willen maken.

Een avond dus met drie topbands die grote delen van de wereld aan het veroveren zijn!

Reacties