Déjà Vu XL

Na een geslaagde zomer- en wintereditie in 2010, gaat het 90’s evenement Déjà Vu XL op zaterdag 4 juni op herhaling. Dit keer staan op het hoofdpodium bekende namen als de Vengaboys, Dune en Wipneus & Pim.

De formatie Vengaboys scoorde eind jaren negentig een groot aantal hits, zoals We’re Going To Ibiza, Boom Boom Boom Boom en Up And Down. Een paar jaar eerder boekte de Duitse hardcore-act Dune groot succes met hits als Hardcore Vibes en Can’t Stop Raving. Het dj-duo Wipneus & Pim, dat het publiek bespeelt met disco- en dancenummers, maakt het feest op het hoofdpodium af.

Daarnaast zijn er nog het Motown Soul & Disco Podium voor de liefhebbers van muziek uit de jaren 80 en 90 en het Doggy Punch Revival Podium, dat een eerbetoon brengt aan het gezellige feestcafé van weleer.

De kaartverkoop voor het evenement, dat wederom op het kazerneterrein in Blerick plaatsvindt, is inmiddels gestart. Ook deze editie zijn er naast de normale entreetickets weer (tijdelijk en in gelimiteerde oplage!) combitickets verkrijgbaar, waarmee men 10 consumpties voor 10 euro krijgt. Meer informatie is te vinden op de website www.dejavuxl.nl.

Reacties