Death Letters + Face Tomorrow

Een mooie double-bill deze avond met 2 ijzersterke Nederlandse bands !

Afgelopen april kwam het tweede album van Death Letters uit genaamd ‘Post-Historic’. Voor deze opnames vloog de band helemaal naar Austin, het rock ’n roll hart van Amerika in Texas, waar ze de studio in doken met Chris ‘Frenchie’ Smith, die eerder samenwerkte met onder andere JET en The Dandy Warhols. In maart van dit jaar vlogen ze alweer terug naar Austin voor showcases op SXSW en podia in Chicago en Minneapolis. Dat was de aftrap van hun Post-Historic tour langs Amerika, Engeland, Nederland en Duitsland, meermaals als support van De Staat. Na deze tour zullen de twee heren, 18 en 19 jaar oud, in de zomer nog langs verschillende festivals touren in Nederland, Duitsland en Noorwegen. Met lovende reacties in de ‘alternatieve’ media, is dit een band die dit jaar zeker nog in de gaten gehouden moet worden en dus zeker de moeite waard is om te bekijken!

Naast Death Letters zal Face Tomorrow het podium betreden. Deze band is alweer bijna 15 jaar bezig en zijn ze inmiddels toegekomen aan hun 5e album dat afgelopen maart uit kwam. Deze nieuwe plaat wordt gemarkeerd als nieuw begin voor de band, die flink wat tegenslagen te verwerken kregen. De band is overigens geen onbekende in het buitenland, met hun vorige vier albums waarmee ze al meer dan 500 shows gespeeld hebben, kwamen ze door Duitsland, Engeland, Denemarken, Amerika, Frankrijk en ga zo maar door. Nadat hun Europese tour is afgelopen start in mei de Nederlandse clubtour en uiteraard kan Perron55 daarin niet ontbreken.

Tijdens deze dubbele show spelen beide bands een lange set, laat dit avondje opzwepende gitaar muziek dus niet aan je voorbijgaan!

Reacties