De Muzikale Kweekvijver

De Lange Horst, De Hiltho en HuijskamerEvents slaan de handen ineen voor een Muzikale Kweekvijver!

Op zaterdag 13 september vindt bij De Lange Horst ‘De Muzikale Kweekvijver’ plaats. Een initiatief van bovenstaande organisatoren, waarbij muzikale acts zich van hun beste kant mogen laten zien.

Van swingende rock-band tot beginnende singer-songwriter: iedereen die zich bezig houdt met het produceren van aangename geluiden, mag zich aanmelden voor dit open podium bij De Lange Horst.

Op deze avond worden de deelnemende acts beoordeeld door een, nog samen te stellen, bekwame jury. De drie best beoordeelde acts van de avond worden beloond met een mainstage programmering op de Hiltho, op vrijdag 3 oktober! De act die het beste wordt beoordeeld op vrijdag 3 oktober mag ook nog eens een optreden verzorgen tijdens De Bouwvakfeesten van De Lange Horst in 2015 (met ongeveer 1200 bezoekers)!

Tevens zullen Reindonk Televisie en Reindonk Radio meerdere keren aandacht besteden aan de Kweekvijver. Kortom: met een deelname aan De Muzikale Kweekvijver kun je maximale aandacht vestigen op jouw muzikale act. Om het helemaal compleet te maken: de Hiltho zal iedere deelnemende act van De Muzikale Kweekvijver belonen met gratis entree voor deze beurs.

Om jezelf of je band op te geven voor dit evenement dien je vóór 1 augustus een mailtje te sturen naar info@huijskamerevents.nl (let op, met een –j). Verder melden we je nog graag dat alles omtrent De Muzikale Kweekvijver gratis is: van deelname tot het evenement tot het bezoeken en het bekijken van de muzikale talenten!

Reacties