Core for Benefit

Op 1 december organiseert De Lange Horst, in samenwerking met Stichting Arjan, een benefiet avond ten behoeve van Stichting Arjan. De avond staat in het teken van de rauwste hardcore, industrial hardcore, frenchcore en terror.

Liefhebbers van het genre zullen deze avond niets tekort komen. Headliners van het event vormen Distorted Revelation en Paranoizer. Distorted Revelation is een coöperatie tussen Bart Jenniskens en Alex Geling. Met hun gezamenlijke passie voor het hardcore genre, veroveren ze langzaam maar zeker de wereld. Paranoizer vertegenwoordigt deze avond de ‘terror’. Een apart genre waar je van moet houden, maar áls je er van houdt, dan biedt Paranoizer je de ‘top of the bill’ van het genre.

De volgende namen completeren de line-up: Amnesia, Dysomnia, The Streaker, EL V & Tip en Dj OY aka Tranqualizer. De avond wordt gehost door niemand minder dan Mc The Hardest. Liefhebbers hebben in de gaten dat ze deze avond niets tekort zullen komen!
Stichting Arjan is een stichting die zich inzet voor het bestrijden van kanker. Iedere cent van de entree, inclusief een percentage van iedere consumptie, zal vloeien naar deze stichting. Ofwel: op het moment dat jij de entree betaalt, ben jij niet alleen gegarandeerd van een gruwelijk feestje, maar draag je ook nog bij aan een betere wereld.

Let op: de deuren van de zaal openen al om 21.00uur en we gaan door tot 04.00uur. De entree bedraagt €5,- en het evenement vindt plaats op zaterdag 1 december.

Reacties