COMEDY NIGHT (gratis entree)

Chris van der Ende + Paul Schoolderman + MC Arjan Kleton

Chris van der Ende, een 32 jaar oude Braziliaan die als kind werd geadopteerd door een Hollandse familie uit het kassen-gebied, klom op en werd één van de snelste stand-up comedians van Nederland. Met de jaren ontwikkelde Chris zich tot meester in de improvisatie, wat hem berucht heeft gemaakt bij ‘ruig publiek’. Met een ongekende snelheid maakt hij niets –en niemand ontziende grappen. Zijn levenswijsheid, doorzettingsvermogen en ongekend snel denkvermogen maken zijn voorstellingen tot een niet – te – missen show voor de comedy liefhebber! Chris van der Ende was te zien op o.a. zo:Raymann, The Comedy Factory, Comedy Casino en PowNews.

Cabaretier Paul Schoolderman is een frisse theaterverschijning die de Nederlandstalige stand-up scene een nieuwe dimensie geeft. Als invalleraar in het basisonderwijs vormt het wel en wee van de lagere school het uitgangspunt van zijn sketches, wat tot hilarische taferelen leidt. Na een paar jaar hard werken in de comedy scene wordt het talent van Paul inmiddels ruimschoots erkend.

Arjan Kleton, ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen in het comedy circuit. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam.
Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgt en dat is precies wat hij als comedian zijn publiek ook wil bieden, een leuke avond! Van studentes tot BN’ers en van gold-diggers tot zijn eigen ouders, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn gasten een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama, improvisatie, uiteraard met een beetje alcohol.

Open: 13:00u // Aanvang: 19:00u // entreevrij // meer info op www.gaellus.nl

Reacties