Comedy Dinner

Een overheerlijk luxe 3-gangen keuzemenu gecombineerd met Stand Up Comedy. Een geheel nieuw en uniek evenement voor de regio. Op deze avond zal De Sevewaeg u naast een heerlijk diner, ook voorzien in een heerlijk ontspannen lach. Tussen de gangen van uw diner zullen er drie komedianten hun scherpste grappen, beste verhalen en ludiekste anekdotes brengen. Een wervelende show met hilarische karakters en sprankelende humor. Deze avond wordt begeleid door niemand minder dan 'Master of Ceremonies' Raymon Hofkens.

Wilt u een onvergetelijk avondje uit, heerlijk eten en de lachspieren eens stevig aanspannen? Kom dan op woensdag 24 februari 2016 naar Horecacentrum De Sevewaeg in Sevenum en bezoek het Comedy Diner. De kosten om deel te nemen bedragen € 37,50 p.p.

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link. Er kunnen een maximaal aantal personen deelnemen, dus schrijf tijdig in, want vol is vol.

http://sevewaeg.nl/web/Aanmelden_Comedy_Diner

Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, maar hij groeide op in de pampa's van Aarle-Rixtel, in Zuidoost-Brabant. Hij is een internationale jongen van de straat, die sinds enkele jaren furore maakt als stand-up comedian en daarnaast werkt aan een carrière als cabaretier, film- en toneelacteur. In 2009 won hij de comedy-award voor Nederland en Vlaanderen als de beste stand-up comedian. Als stand-up comedian treedt hij veelvuldig op in o.a. Toomler, Comedy Cafe, in zalen elders in het land en ook in Vlaanderen.

Wouter Monden is uitermate goed in staat om een op maat gesneden en uiterst komische verhandeling ten gehore te brengen. En dat met slechts wat steekwoorden en een globale situatie schets. Met oog voor context, een kritische blik en scherpe humor weet hij de aandacht moeiteloos vast te houden en zaken in verhelderend perspectief te plaatsen.

Isabel Nolte woont nu 7 jaar in Nederland, is van origine Duits en pas anderhalf jaar bezig met het maken van cabaret en kleinkunst. In het afgelopen jaar stond zij al in de kwartfinales van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de finale van het Utrechts Kleinkunst Festival. Dit jaar won zij de publieksprijs van het Utrechts Cabaret Festival en staat zij in de halve finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Reacties