Comedy Diner

Een overheerlijk luxe 3-gangen keuzemenu gecombineerd met Stand Up Comedy. Een geheel nieuw en uniek evenement voor de regio. Op deze avond zal De Sevewaeg u naast een heerlijk diner, ook voorzien in een heerlijk ontspannen lach. Tussen de gangen van uw diner zullen er drie komedianten hun scherpste grappen, beste verhalen en ludiekste anekdotes brengen. Een wervelende show met hilarische karakters en sprankelende humor. Deze avond wordt begeleid door niemand minder dan 'Master of Ceremonies' Raymon Hofkens.

Wilt u een onvergetelijk avondje uit, heerlijk eten en de lachspieren eens stevig aanspannen? Kom dan op woensdag 18 november 2015 naar Horecacentrum De Sevewaeg in Sevenum en bezoek het Comedy Diner. De kosten om deel te nemen bedragen € 37,50 p.p. (op de avond zelf te voldoen).

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link. Er kunnen een maximaal aantal personen deelnemen, dus schrijf tijdig in, want vol is vol.

http://sevewaeg.nl/web/Aanmelden_Comedy_Diner

Datum: Woensdag 18 november 2015
Ontvangst: 18.30 uur
Start show: 19.00 uur
Locatie: De Gaper - Sevenum
Entree: € 37,50 p.p. (op de avond zelf te voldoen)

Comedians:

Johan van Gulik:
Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen een heel andere weg ingeslagen. De weg naar het Stand Up Comedy. Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Hij weet de zaal aan het lachen te brengen met zijn verhalen over zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homo-cafe’s en nog veel meer verhalen.
Quote van Johan: ”Ik ben niet actueel; maar ik lees hem wel elke dag”.

Fabian Franciscus:
Beheerst de gave om zijn storm aan onnavolgbare en onbegrijpelijke chaos zeer grappig te verwoorden op het podium. Slecht en ongeconcentreerd in de meeste dingen, maar een van de meest talentvolle comedians van dit moment. Hij was finalist op het Griffioen Zuidplein festival en in 2010 won hij de Comedy Slam, waarna hij in Nederland en Belgie de finalistentour speelde. Daarnaast speelt Fabian regelmatig in Engeland, alwaar hij o.a. guest spots heeft gespeeld in de weekend shows van de Comedy Store, Up The Creek en Top Secret Comedy Club.

Reacties