Club du Longue: Spring Break

Weg met alle winterdepressies; weg met al het slechte weer; weg met de mutsen en handschoenen; weg met de erwtensoep; en bovenal: weg met de Elfstedentocht!

Zaterdag 3 maart is het tijd voor Club du Longue: Spring Break bij De Lange Horst. De line-up is weer gruwelijk, met de headliners Carita la Niña en Pur Sang, gecompleteerd door Club du Longue residentals Mickey C en Mc Boogie. Verwacht zomerse tracks, upbeat deejays en een fantastische sfeer!

Carita la Niña is een van de populairste vrouwelijke house deejays van het moment. Haar stijl is het best te omschrijven als ‘deep house’, gecombineerd met haar eigen upbeat producties. Met haar natuurlijke instinct voelt zij wat het publiek wil! Samenwerkingen met Chuckie en een gigantische samenwerking met Nike hebben deze artieste groot gemaakt. Wij zijn trots dat we deze vrouwelijke dj mogen toevoegen aan ons palmares!

Pure Sang is een samenwerking tussen de broers Pablo en Niels Lucker; een house beweging in opkomst. Deze heren hebben hun leven geweid aan de house, met als gevolg dat ze iedere tent op hun kop kunnen zetten.

De deuren openen zaterdag 3 maart om 22.00uur. En zoals gebruik bij Club du Longue, knallen we door tot 03.30uur.

Reacties

jannis schreef op :
De aftermovies van voorgaande edities vind je hier: http://www.youtube.com/delangehorst1 Met oa Dennis van der Geest, Alvita en Black Sun Empire. Om vast een beetje in de stemming te komen :)
jannis schreef op :
De entree is (maar) ?5,-.
jannis schreef op :
Quote: marloumintenWaar is dat terug te vinden van de entree??
Is bekend gemaakt via Facebook, Twitter en Dreksbak. Aangezien we een twitterwall hebben op onze website (delangehorst.nl) is dit dus ook indirect bekend gemaakt via onze website.