Club du Longue: RAW

Na twee geslaagde, ontzettend rauwe, moeilijk verteerbare ‘RAW’ edities van Club du Longue, is het nu tijd voor de derde editie van Club du Longue RAW. Headliner, met trots gepresenteerd: Nobody Beats the Drum.

Om de mannen te quoten: ‘to fully appreciate Nobody Beats the Drum’s fusion of breaks, electro, hip hop, and every other form of music that whips a crowd into a sweaty, writhing heap of body parts, it’s best to see them live’. Vrij vertaald: ze zijn tof, maak het mee! Deze driekoppige dance-formatie is de spreekwoordelijke bom. Check voor meer informatie zelf de website: www.nobodybeatsthedrum.com

Duplotek, alias van Turtle le Boef, alias van geboren Amsterdammer Rachid S’boui is een rijzende ster in de wondere wereld van dance en alles wat daarmee te maken heeft. Geïnspireerd door helden als Deadmau5 en Paul Kalkbrenner, knalt hij heerlijke tech, house, funk en electro door je speakers. Houd deze ontzettend energieke man in de gaten; festivals zullen over elkaar heen rollen om deze man te boeken.

De grote onbekende in dit verhaal: Dub Mafia. Wie zijn deze twee heren, verschuild achter een masker, die blazen met vuige dubstep, overgoten met een sausje van de beste drum and bass? Er zit maar een ding op om hier achter te komen: google is the answer. Nee geintje: komen natuurlijk! Deze heren stellen u niet teleur.

Deze avond zal worden gehost door Mc Mster. Als het feestje nog niet af was, dan maakt hij het wel af. Met zijn energieke stijl zal hij een verroeste totempaal nog aan het dansen krijgen.

De deuren van de zaal openen klokslag 22.00uur. We raggen door tot minimaal 03.30uur. Entree zal te zijner tijd bekend gemaakt worden, houd hiervoor de media van De Lange Horst in de gaten (Facebook, website, Twitter, en dreksbak). Ow jah: geloof je niet dat de voorgaande edities van CDL: RAW rauw waren? Check deze aftermovie:

Reacties

jannis schreef op :
Hoe kan het in godsnaam dat 'voor' linkt naar een vage url? Dit zie ik op meerdere pagina's terug overigens; niet alleen op Dreksbak. Of is dat alleen bij mij?
Sjors schreef op :
Quote: jannisHoe kan het in godsnaam dat 'voor' linkt naar een vage url? Dit zie ik op meerdere pagina's terug overigens; niet alleen op Dreksbak. Of is dat alleen bij mij?
Denk dat het alleen bij jou is, hier zie ik namelijk geen link op "voor" staan.
jannis schreef op :
Haha, dan moet ik toch even snel een virus en spyware scanner op mijn laptopje loslaten. Zelfs jouw tekst wordt namelijk bij mij in beeld 'getagd'. namelijk het woordje 'hier'. Als ik met mijn muis daar over heen ga, komt er een pop-up van 'win een Ipad' tevoorschijn. Leipe zooi :)
jannis schreef op :
Voilá. Het volledige programma.
jannis schreef op :
Entree kost deze avond ?6,-.
Maik schreef op :
Nobody Beats the Drum start al om 23.45, zorg dus dat je op tijd binnen bent!