Club du Longue: RAW

De Lange Horst heeft het genoegen je op zondag 6 mei de tweede editie van Club du Longue: RAW te presenteren. De line-up bestaat deze editie uit Crude Kid, residental Kid de Luca en headliner Space Pirates. Een snoeiharde mix van dubstep, electro, techno en drum & bass.

Meet Space Pirates. Een 4-tal artiesten die het begrip live-optreden een nieuwe betekenis willen en zullen geven. Interactie en verfrissing zijn de sleutelwoorden in hun live-show. Een mix tussen electro, techno, minimal, techhouse en een heuse vj maken deze act compleet. Weg met het ‘laptop-klikkende’ imago van een dj: deze mannen brengen je een show die je niet mag tutoyeren. Deze artiesten worden rustig in één adem genoemd met helden als Dr. Lectroluv, The Subs en Nobody Beats the Drums. Deze laatste act zal overigens ook in de toekomst deel gaan uit maken van Club du Longue.

Nachtburgemeesters is een concept van 2 talentvolle house dj's uit Noord-Limburg. Beiden hebben al de nodige ervaring achter de rug en besloten eind 2011 de samenwerking aan te gaan. Geheel in burgemeester-stijl staan ze garant voor de heetste house, de dikste electro en de vuigste dubstep!

Local hero Crude Kid zal deze avond openen. Deze man draait voornamelijk Electro, maar de stijlen Drum & Bass en Dubstep zijn hem zeker niet vreemd. Deze avond zal hij bewijzen dat hij het predicaat ‘rookie’ ondertussen ontstegen is.

Natuurlijk zullen de deuntjes van residental Kid de Luca weer de spreekwoordelijke kers op de taart vormen. Voormalig Mickey C., heeft een nieuwe naam en een nieuw imago gekregen. Alle informatie hierover vind je op kiddeluca.com. Een imago dat beter bij hem past: strak, hard en volwassen. Klaar om Nederland te veroveren, met Limburg en Amsterdam als thuisbasis.

Bekijk onderstaand de officiële aftermovie van de vorige editie. Oordeel zelf: het was dik, rauw, rauwer en rauwst.

De deuren van de zaal openen om 22.00uur. Wij kijken er naar uit.

Reacties

Sn00f schreef op :
Toffe poster
jannis schreef op :
Alle credits voor de poster naar Wouter.
jannis schreef op :
Haha. Ik zie nu dat de datum op de poster niet klopt. Moet 6 mei zijn.
mickeyc schreef op :
De Space Pirates doen zondag een DJ set
Lennart schreef op :
hoezo op zondag eigenlijk? maandag is toch helemaal geen vrije dag?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
RickT schreef op :
er is kermis in Horst dit weekend
Lennart schreef op :
Ah oja
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
jannis schreef op :
Overigens gratis entree.
Jupske schreef op :
goeie avond, alleen jammer van de debielen die met spullen gingen rollen/gooien
haters gonna hate
Maik schreef op :
Ja idd! Buiten dat wederom een geslaagd editie