Club du Longue: Midnight Madness

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Midnight Madness werd georganiseerd bij De Lange Horst. Het werd een heerlijke avond met de beste house, dance en club. Headliner toentertijd: niemand minder dan La Fuente.

Een vervolg op deze editie kon niet uitblijven. Headliner van deze editie: Sandro Silva. Na de megahit ‘Epic’, geproduceerd met Quintino, is er niemand meer die om deze kroonprins van het dj gilde heen kan. Sindsdien is Sandro Silva hot. En terecht. Met zijn energieke draaistijl pompt hij de beste house, dance, urban en electro door de speakers. Een avondje Sandro Silva is een belevenis.

In het kielzog van Sandro Silva presenteert De Lange Horst je niemand minder dan ‘Mr. Black & Blue’. Deze mysterieuze mannen zijn youtube aan het veroveren en het kan niet lang meer duren, of ze gaan de charts domineren. Deze mannen werkten reeds samen met niemand minder dan Avicii. Check ze zelf en zoek naar de hits ‘Bad Habit’ en ‘Get it On’.
Residental deejay Kid de Luca en Mc Boogie completeren de line-up. Need we say more?

De deuren van de zaal openen om 22.30 uur. Don’t miss out on the good!

Reacties

jannis schreef op :
Let op: deze avond gaan we iets geks doen. Wat gaan we doen?! De entrée van het evenement wordt ?7,-. Maaaarrrrrr: dan bieden we je de hele avond bier, fris en wijn voor ?1,-. Leuker kunnen we het niet voor je maken ;)...
tomk24 schreef op :
Zeker ken de leuker. Gen entree vroagen, det ving ik al leuker
tomk24 schreef op :
Zeker ken de leuker. Gen entree vroagen is ving ik al leuker