Club du Longue: Classics met Gerard Ekdom

Niemand minder dan de koning van de radio (en de afgelopen jaren ook steeds prominenter op televisie), Gerard Ekdom,zal De Lange Horst vereren met een bezoek tijdens Club du Longue: Classics. Datum van het optreden: 18-05.

Effe Ekdom is een radio optreden waar je voor gaat zitten. Quotes als ‘hij is lekker he’ en ‘NIET LIKKEN’, klinken ons als muziek in de oorden. Een verdere introductie lijkt ons overbodig. Op deze avond zal Ekdom zich storten op de muziek ‘90ies ‘till now’.

House residental Woody Johnson gaat deze avond de perfecte balans vinden tussen het house en classics. Een mixje hier, een blapje daar. Woody regelt het.

Natuurlijk, en hoe kan het ook anders, en wat dacht je nou zelf? Kid de Luca completeert de line-up. Een garantie voor een supertoffe avond.
Tickets voor deze avond kosten €7,- in de voorverkoop en €12,- aan de dagkassa. Tickets zijn online te bestellen via www.delangehorst.nl/agenda. Volgens onze water gaan we uitverkocht raken, dus zorg dat je op tijd bent met het bemachtigen van je ticket. Ojojojoj wat hebben we er zin in!

Reacties

jannis schreef op :
Let op: wegens een verschuiving in de privé agenda van Gerard Ekdom, hebben we helaas de datum van optreden bij De Lange Horst moeten verschuiven. De nieuwe datum is zaterdag 18 mei. Mensen die hun tickets reeds gekocht hadden (en dat waren er nogal wat): uw tickets blijven geldig! Mocht je geld voor je aangekochte ticket terug willen, mail dan even naar info@delangehorst.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Check voor meer info: http://www.delangehorst.nl/nieuws/Datum+Gerard+Ekdom+bij+De+Lange+Horst+verschoven/72
jannis schreef op :
Aanstaande zaterdag is tevens de officiële huldiging voor Bart Jenniskens voor zijn prestaties tijdens de DJ Marathon.