Club du Longue: April Foolz

We hebben de zomer in ons bolletje, of dan op zijn minst de lente, en knallen de zonnestralen in met Club du Longue: April Foolz. Deze editie staat in het teken van de eclectische en progressieve house, met hier en daar een rauw randje en een puur paaseitje. De line-up bestaat uit Hulk, Results May Vary en de residentals Kid de Luca, bijgestaan door MC Boogie.

Hulk is een superheld, maar geen groene. Hij staat bekend als één van de beste eclectic-dj's van het zuiden. Lang voordat de term 'eclectic' zelfs bestond, draaide Hulk al een unieke mix van house, hiphop en r'n'b. Een carrière die begon in de Carte Blanche groeide zo al snel uit tot een trendsettende missie langs feesten en festivals in Nederland. Met de toegenomen aandacht voor urban is Hulk’s stijl populairder dan ooit.

Dan Results May Vary. Eigenlijk zegt zijn naam het al: als hij het avontuur der house begint, heeft hij geen idee waar het eindigt. Als een globetrotter met als doel reizen, in plaats van een eindbestemming. Hij verzorgt de rauwere gedeelten van deze Club du Longue.

Natuurlijk besteden we in dit stukje ook aandacht aan Kid de Luca. De eerste keer dat Maik Cox onder zijn nieuwe pseudoniem gaat draaien, dus hij heeft er zin in! Hij zal laten zien waarom hij zijn voormalige pseudoniem Mickey C is ontstegen en waarom (inter)nationale helden als Carita la Niña en Dennis van der Geest samenwerkingen met hem zijn aangegaan.

Deze editie vindt plaats op zaterdag 14 april. De deuren van de zaal openen om 22.00uur. Wij hebben er zin in!

Reacties