Club du Longue

Hij is weer terug van weggeweest: de Club du Longue bij De Lange Horst. Het terugkerend evenement waar house de boventoon voert, met uitstapjes naar Classics, Rauwe deuntjes en wat al niet meer. Een waslijst aan muziekstijlen is door de jaren heen al voorbijgekomen: eclectisch, electro, dubstep, drum and bass, techno, etc. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk hier de aftermovies van vorige edities: http://www.youtube.com/user/delangehorst1

Deze editie keert weer terug naar de roots. Heerlijke house, met een vleugje eclectische house en een snufje electro. De line-up liegt niet. Wij liegen zelden. Een heerlijke mix van aanstormend talent en de gevestigde orde zullen de voetjes van de vloer laten gaan. In willekeurige volgorde presenteren we je: Y-Mor, Ivan Burst en Napoleon Solo. Als altijd is house-residental Kid de Luca, bijgestaan door zijn rechterhad Mc Boogie ook van de partij.

Let op: de entree van deze avond is helemaal gratis. De deuren van de zaal gaan al om 22.00uur open (!) en we gaan door tot zo lang het gezellig is. En gezellig zal het worden.

Reacties