Central Park, parkpicknick

Alweer de laatste ParkPicknick en tevens de laatste activiteit deze zomer in Central Park. En er is weer reden genoeg om te komen. Uiteraard vanwege de ongedwongen sfeer; alles mag en niets moet. Zoek gewoon een plekje in onze grote parktuin. Neem zelf gerust drank en spijs mee. Natuurlijk hebben we zelf ook een beperkte catering. Let wel; op deze dag wordt geen alcoholische drank verschud. Voel je echter vrij om zelf een flesje rosé mee te nemen.
Natuurlijk is er weer het een en ander te zien, te horen en beleven in Central Park.

My Boot Heels

Live onovertroffen door een even energieke als originele als briljante mix van scherpe rock 'n' roll en rootsy pop. Speelt overal waar het publiek is en dat hoef niet perse op het podium te zijn. Met de gehele backline in één koffer is de band in staat daar te spelen waar het publiek zich bevind. My Boot Heels sjouwt gewoon met twee Vox-versterktjes door onze tuin.
Vintage pop-up rock en all of a sudden-blues. Op onnavolgbare manier gespeeld en gebracht. Deze aflandige piraten kun je overal opeens in je gezichtsveld aantreffen: het rolt als een olifant, is mobiel als een mobieltje, en knalt superzuinig in gebruik. Probeer ze maar eens bij te houden, die jongens van Fuck that Job!'

Horster Popkwis Roadshow

Central Park heeft de primeur; de roadshow van de vermaarde Horster popkwis strijkt op deze dag neer in het groene gras. De deejays draaien en graaien uit een berg vinyl waarbij niet geschuwd wordt om foute meezingers af te wisselen met knetterende rock & roll. Voor de liefhebbers wordt er ook nog een klein kwisje gespeeld. Komt dat zien en horen!

She's got legs

De ene helft van dit jonge bandje uit America heeft haar roots in de fanfaremuziek liggen, de andere helft zat meer in de punkrock scene. Samen komen ze tot een brede diversiteit. Hun inspiratie haalden ze verder bij bands als U2, Coldplay, Snow Patrol en Novastar. Uiteindelijk begonnen ze te bouwen aan een repertoire van eigen songs. En naar eigen zeggen zijn deze liedjes te mooi om voor hen zelf te houden en ze schreeuwen om gehoord te worden. Tijdens deze zondag zal She's got legs optreden in de bar.

En verder

•Special hoelahoepdance door Henriëtte van de Kerkhof
•Diverse kunstenaars

Reacties