CD presentatie Crist Coppens

De zingende slager Crist Coppens zal op zondag 10 november zijn nieuwe cd ‘Liefde’ presenteren in de zaal van De Lange Horst. Crist gooide eerder al hoge ogen met onder andere zijn singles ‘Geef me jouw liefde’ en ‘Jouw donkere ogen’.

Crist Coppens zal er zeker niet alleen voor staan op deze dag. Niemand minder dan Nederlands beste volkszangers Django Wagner en Frans Duijts zullen een show gaan weggeven tijdens de cd-presentatie. Django Wagner is dit jaar verkozen tot beste zanger van Nederland en Frans Duijts behoeft wat ons betreft geen introductie. Deze twee heren staan aan de top van zingend Nederland en zullen dit ook deze middag weer bewijzen.

Naast deze heren, zullen ook Jacques Herb, Duo NL, Thom Coppens, Manfred Jongenelis en vele anderen op deze middag het podium gaan bestijgen. Een programmering om van te watertanden!

Tickets kosten €10,- in de voorverkoop. Deze zijn online verkrijgbaar via www.delangehorst.nl/tickets (exclusief servicekosten) of af te halen in het café van De Lange Horst.

U krijgt een cd van Crist Coppens bij de entree van het evenement. Ook zijn er verschillende hapjes bij de entree inbegrepen. De deuren van de zaal openen om 15.00uur. Het programma begint om 16.00uur.

Reacties