Carnaval 2012

Carnaval beej Dreumelresidentie De Lange Horst

Van 18 februari tot en met 22 februari is het, voor velen éindelijk, weer zover: het carnavalsgedruis barst los. Zoals je mag verwachten van de Dreumelresidentie, is het 5 dagen lang feest bij De Lange Horst!

Op 18 februari beginnen we. En hoe! De eerste editie van de Hôrster Carnavals Parade vindt plaats. Alle informatie over dit evenement vindt je op http://www.delangehorst.nl/agenda/Horster+Carnavals+Parade+/81 . Dit evenement is om 20.11uur afgelopen, maar niet getreurd: we knallen verder in De Lange Horst met DJ Mauriezz en DJ Styn.

Op de zondag, 19 februari, gaan de Deejays Tik Tak Theo en de Buurmannen jullie helemaal gek maken. Met name de Buurmannen, de mysterieuze huisdeejays van De Lange Horst, leven al maanden toe naar deze dag. Eenmaal gevangen in het mysterieuze web van deze casanova’s, kom je er niet meer uit!

De maandag beginnen we in de zaal om 13.00uur met het traditionele girafjesbal. De zaal wordt ingericht voor de jongste jeugd om lekker te feesten en te beesten. Naar mate de dag vordert zullen de deejays Tim Little, de voormalige popcornking, en rasentertainer Paul vd Laar het stokje overnemen. Ook zullen enkele Horstere carnavalsartiesten de spreekwoordelijke kers op de taart gaan zetten.

Dán (stelt u zichzelf even tromgeroffel voor) is het dinsdag tijd voor de enige echte DJ Gurde. Carnaval zit in zijn bloed en genen. Wat je allemaal van deze ‘gek’ kunt verwachten? Kom zelf maar kijken!
Na deze dagen, dit gekkenhuis, gaan we woensdag traditioneel ‘hiering schelle’. Rustig nababbelen met vrienden en familie, onder het genot van een drankje en natuurlijk een overheerlijk stukje vis. U bent bij deze van harte uitgenodigd!

Carnaval beej Dreumelresidentie De Lange Horst. Wij zijn er klaar voor!

Reacties

tomk24 schreef op :
Gen w-dreej of big benny dit joar? sund. Wat zien horster carnavals artiesten aendebaere en altied noeit te laat??
Vlijs schreef op :
ze kunnen zich gen grote name mer permitiere noa de flop van frans duits
en dj's kunnen alles dreeje dsu hope ze mier volk te trekken (vur ieder wat wils)