Campaign in concert

Zaterdag 11 december 2010 speelt Campaign (Winnaar Public's Favourtie Award Clash of the Coverbands 2010) wederom in de regio, ditmaal in De Meulewiek in Meterik. Ter ere van het jubileum van de Meterikse muziekvereniging zal Campaign jullie trakteren op een energieke portie pop\rockmuziek! Reden genoeg om te komen dus!

Reacties

Koen schreef op :
ligt 't aan mij of is campaign zwaar overrated?
RickT schreef op :
hoe bedoel je?
Gradje schreef op :
Mwoah, vind ze qua coverband juist een niet zo standaard repertoire spelen, en het zijn stuk voor stuk goede muzikanten.

(Daarnaast valt het wel mee hoe vaak ze hier in de regio spelen vind ik...)
I'm on a horse.
Koen schreef op :
Quote: GradjeMwoah, vind ze qua coverband juist een niet zo standaard repertoire spelen, en het zijn stuk voor stuk goede muzikanten.

(Daarnaast valt het wel mee hoe vaak ze hier in de regio spelen vind ik...)
Zijn idd goede muzikanten. Repertoire spreekt mij niet aan maar dat is persoonlijk, maar hun optredens worden altijd aangekondigd alsof d'r een a-lijst band komt spelen.
Sjors schreef op :
kwestie van goede persberichten kunnen schrijven :)
RickT schreef op :
Quote: Koen[...]Zijn idd goede muzikanten. Repertoire spreekt mij niet aan maar dat is persoonlijk, maar hun optredens worden altijd aangekondigd alsof d'r een a-lijst band komt spelen.
Regel eens zo'n persbericht, ik ben benieuwd wat je bedoelt.
collisiontammi schreef op :
zeker, presenteer je band niet te bescheiden :-). blijf het echter wel... dan kom je een heel eind. zorg er ook voor dat je shows in de regio geen overkill krijgen en dan zit de toko zo vol met vrienden, bekenden en liefhebbers.
Tonight at your house, it is not plouse