Cabaret

Comedy Show @ OJC Knor

Live comedy met twee door de wol geverfde cabaretiers in een sfeervolle café-setting. Patrick Meijer en Michiel Peereboom brengen hun beste grappen, verhalen en gedachtenspinsels. Een gevarieerde show waarin dingen gezegd worden! Een show om in een informele en ontspannen setting eens goed te lachen en te genieten.Patrick Meijer won in 2005 de juryprijs van de Culture Comedy Award. De jury was met name onder de indruk over zijn stuk over de televisie waar hij een reeks deed van steeds beter wordende grappen. Patrick lijkt een wat slungelige manier van optreden hebben, maar vergis je niet, in dat lange lijf zit ook agressie, die soms even opflikkert. Hij is een scherpe observator. Hij denkt na en houdt de zaal op intelligente en geestige wijze een spiegel voor, met als resultaat dat de bezoekers lachen om hun eigen absurditeiten.

Wie is Michiel Peereboom? Michiel maakte eerder twee korte programma’s en de avondvullende voorstelling ‘LP’. Zijn stijl is naturel en afwisselend, een mix van subtiele comedy, cabaret en oorspronkelijke liedjes. Ogenschijnlijk springt hij van onderwerp naar onderwerp, maar de gelaagdheid en opbouw van zijn programma’s zorgen voor een gevoelsmatig duidelijke lijn.

Met zijn eerste korte programma ‘Schors’ won Michiel de persoonlijkheids- en publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival in 1998. De pers schrijft onder andere over zeer originele liedjes en over een podiumdier met diepgang.

Peereboom is een fantasierijke verteller die je meeneemt in hilarische ontknopingen

Reacties