Buutgala

D’n Dreumel en De Lange Horst organiseren Buutgala: een avond lachen, gieren en brullen.
Het carnavalsseizoen barst weer bijna los! Zondag 6 november is het alweer tijd voor de 3e editie van het Buutgala, in de zaal van De Lange Horst. De voorgaande twee edities waren zeer geslaagd en stijf uitverkocht. Van de komende editie verwachten we van hetzelfde laken een pak: een uitverkochte zaal en hilarische buutreedners.
Een zevental gerenommeerde buutreedners gaan er voor zorgen dat de tranen u over de wangen gaan lopen. Van het lachen welteverstaan. Niemand minder dan Har Daniels, Henrie van Geneijen, Peter Vaasen, Crit Driessen, Bas van Neer, Ger Frencken en Fer Naus zullen het podium gaan bestijgen. De presentatie is in handen van de immer charmante Wim Hendrikx.
Met name Fer Naus verdient een speciale vermelding in dit rijtje. Deze buutreedner is met zijn act Limburgs kampioen geworden en is de afsluiter van de avond. Een gegarandeerde topact die met gemak de lachers op zijn hand krijgt.
Tickets zijn verkrijgbaar in het café van De Lange Horst en/of te reserveren via de website www.dreumel-horst.nl. De zaaldeuren gaan open om 17.30uur en het buutgala barst lost om 18.00uur.

Reacties