Buitenfeest

Buitenfeest 24 augustus 2008

Komt 24 augustus naar het Jong Nederland Terrein, Speulhofsbaan 43 te Meterik (achter het voetbalterrein). Volg de borden en je kunt het niet missen!

Vlooienmarkt
Het Buitenfeest een feest dat vooral bekend staat om z’n vlooienmarkt, het rad van fortuin en Ieder vur zich. Ook dit jaar is dit alles van de partij want vanaf 11uur kunt u weer volop snuffelen tussen de marktkraampjes die boordevol liggen met de aller leukste spullen. U kunt het zo gek niet verzinnen of het is er wel.

Tijdens de vlooienmarkt zal de Meterikse joekskapel ‘Ieder vur zich’ zijn vrolijke noten ten gehore brengen voor de mensen op het terras. Ook zal het Rad van Fortuin weer flink ratelen om leuke prijsjes te winnen. Misschien bent u wel een van de gelukkige winnaars.

Om weer een spectaculair aanbod van hebbedingetjes te hebben zullen onze vrijwilligers op zaterdag 23 augustus tussen 11.00u een 13.00u op het parkeerterrein van de voetbalclub staan om uw ´vlooien´ in ontvangst te nemen. Alvast bedankt voor uw bijdrage!!

‘s Middags Live muziek?
Ja, je hoeft ‘s middags niet meer naar huis want onder het genot van een hapje en een drankje kun je luisteren naar de diverse live bandjes die er zal optreden.

Voloet
Voloet zal zijn eerste echte optreden voor het Meterikse publiek geven! Deze jongens van nog geen 16 jaar oud beloven er een groot feest van te maken. Met hun feestnummers als ‘Booremos’ en ‘Gekwaak op de Schaak’ moet dat zeker lukken!

The Banana Pancakes
Een nieuwe veelbelovende coverband oet os eigen Meterik. Zij komen maar voor 1 ding en dat is het publiek laten genieten van popmuziek uit de laatste jaren.

F-act
Het repertoire van F-Act is zeer afwisselend en bestaat uit de nummers van vroeger tot nu. Ze spelen nummers van Anouk tot Skunk Anansie, van K’s Choice tot Evanescence en van 4 Non Blonds tot Krezip. Voor elk wat wils en de muziekliefhebber zal hier van genieten.

Boys from the county Hell
De band maakt traditionele Ierse folkmuziek met de melodie van the Dubliners, de punk van the Pogues en een vleugje cajun van the Waterboys. Dit wordt vertaald naar een energieke en enthousiaste live show waarin plaats is voor zowel de onvervalste rebelsong als de stampende pubsong die beide de Ierse volksmuziek hun reputatie, identiteit en plek in de hedendaagse muziekwereld hebben gegeven.

Reacties