Bovenzaal: 100%55 The Universe

Op 27 mei heeft The Universe het voor de tweede keer voor het zeggen in de bovenzaal van Perron 55. Na een gezellige eerste editie neemt ook deze keer het Universal Ensemble plaats achter de draaitafels, deze keer om je samen met niemand minder dan de Brit Neville Watson een liefdevolle dansavond cadeau te doen.

Genre-grenzen zijn zacht, de liefde voor muziek is hard, zo zou je The Universe kort kunnen omschrijven. Dat betekent ...in de praktijk dat The Universal Ensemble, dat voor deze gelegenheid bestaat uit Minggus (The Please), Tommy Rocks (Lightspeed Sessions) en last but not least local hero Pilp Feeters (These Guys), haar favoriete dansmuziek uiteenzet zonder dat hypes of hokjes daarbij een rol spelen. Goed, de nadruk ligt op house en techno, met name uit de VS, maar voorop staat vooral dat The Universe houdt van warme en met liefde gemaakte muziek.

Helemaal in dat straatje verwelkomen we dan ook Londenaar Neville Watson (hour house is your rush, clone jack for daze), die al meerdere decennia als een vis functioneert in het water van de dansbare kwaliteitsmuziek. Los van de ruime ervaring waaruit Watson als dik twintig jaar mag putten, kennen we de Brit de laatste tijd vooral van zijn dikke Chicago-releases die hij samen met de Bulgaarse producer KiNk uit de doeken deed.

Mede namens The Please, dat haar bloedgroep met The Universe deelt heten we je daarom van harte welkom op 27 mei aanstaande! Daarbij is het wellicht leuk te vermelden dat de vijf mooiste vrouwen gratis entree krijgen aangeboden door de Uni-Hofnar (ook The Please).

Kaarten 5 euro via http://bit.ly/lfuYia

Reacties