Bouwvakfeesten op het Wilhelminaplein

Bouwvakfeesten 2013: een vervolgen traditie in ere hersteld

Na edities van 2011 en 2012 is het in juli 2013 bijna weer zover: de Bouwvakfeesten van 2013 barsten bijna los. Het officiële startsein van het vakantieseizoen in Horst aan de Maas zal plaats vinden op vrijdag 12 juli op het karakteristieke Wilhelminaplein.
In 2011 was de band ‘Oenoemoeloeke 5’ de headliner van het event en in 2012 was het de beurt aan de band ‘Vintage ’79’. Beide avonden waren oergezellig. Enige minpuntje, overigens, was dat in 2012 het evenement buiten vroegtijdig stil gelegd moest worden wegens decibel overschrijding. Het mocht de pret niet drukken: in het café en in de zaal van De Lange Horst werd vrolijk verder gefeest.

Op deze avond zal de entertainment op een andere manier dan normaal worden gepresenteerd. In plaats van een podium(wagen) op het Wilhelminaplein, zal er nu een steiger als podium fungeren. Deze steiger zal vóór het pand van De Lange Horst geplaatst worden en zal maar liefst 2, meter hoog zijn. Het is maar goed dat de bands en de deejay geen last hebben van hoogtevrees.

De entertainment liegt er niet om deze avond. In het voorprogramma bieden we je de band ‘Groove’. Deze band, met roots uit Overloon, speelt een breed repertoire. Van de klassieke rocknummers als Alive van Pearl Jam tot aan de nieuwe producties. Zelfs nummers van de Nederlandse band ‘Kensington’ zouden onderdeel kunnen zijn van hun setlist.
Niemand minder dan het lokale talent Eva Wijnen zal ook een bijdrage geven aan de bouwvakfeesten. Dit jeugdige talent liet afgelopen jaar menig hart smelten met haar deelname aan ‘The Voice Kids’. Helaas heeft ze het programma niet gewonnen, maar daar staat tegenover dat ze wel veel harten gestolen heeft. Eva zal verschillende nummers vertolken onder begeleiding van de band ‘Groove’.

Het hoofdprogramma van de Bouwvakfeesten ligt in handen van de band ‘Universe’. Deze band is een All-Round coverband met hoofdletters. U vraagt, zij spelen. Wilt u rock? U krijgt rock. Wilt u feest? U krijgt feest. Deze band krijgt iedereen aan het swingen. Kijkt u voor meer informatie op www.universe-online.com.

In de pauzes van de bands zult u overigens geen rust krijgen. Dan zal namelijk Paul van de Laar de plaatjes uit de speakers laten knallen.

Overigens is het net als alle afgelopen jaren mogelijk om je als bedrijf aan te melden bij De Lange Horst. Je kunt dan met al je personeelsleden deelnemen aan de barbecue en tegen een gereduceerd tarief consumptiebonnen afnemen. Wilt u hierover meer informatie, mail dan naar info@delangehorst.nl.

Reacties