Bouwvakfeesten op het Wilhelminaplein

In de zomer van 2011, alweer bijna een jaar geleden, is de vervlogen traditie van de Bouwvakfeesten op het Wilhelminaplein hersteld. En hoe! Een fantastische sfeer, goede muziek en een lekker druk plein zorgden voor een onvergetelijk weekend. Dit alles, ter ere van het officiële begin van de bouwvak.

Reden te meer om dit evenement in 2012 voort te zetten. Vrijdag 13 juli zal de start van de Bouwvakfeesten plaats vinden, rond de klok van 19.00 uur. Niemand minder dan 30past 7 en DJ Styn verzorgen het voorprogramma van het evenement. Van beide artiesten weten we wat ze kunnen.

30past7 stond ook vorig jaar op het programma en heeft meermaals bewezen gestaag op weg te zijn naar een gevestigde naam te worden in de poprockcoverwereld. Overigens hebben ze ook eigen werk(!), welke ze natuurlijk ook deze avond zullen presenteren. Kijk voor alle informatie over deze talentvolle band op www.30past7.nl.

Het hoofdprogramma ligt deze avond in handen van de band ‘Vintage 79’. Een 4-koppige band met als motto ‘music is our only excuse’. Een band die garant staat voor onvervalste Rock (juist, met hoofdletter R) van het hoogste niveau. Een greep uit het repertoire: Bruce Springsteen, Metallica, Triggerfinger, Counting Crows en natuurlijk nog vele anderen. Wij zijn er trots op dat we deze band voor de eerste maal mogen presenteren in de omgeving van Noord-Limburg.

Helaas moet volgens gemeentelijke ordeningen de muziek gedimd worden om 01.00uur. Maar niet getreurd: wij knallen natuurlijk door in het café en in de zaal van De Lange Horst!

De zaterdag, 14 juli, zal, evenals vorig jaar, het Wilhelminaplein in het teken staan van Club du Longue: Outdoor. Meer informatie hierover vind je bij dit agenda-item.

Noteer dus in je agenda: vrijdag 13 juli, Bouwvakfeesten, 19.00uur aanvang, gratis entree!

Reacties

Vivian schreef op :
het lijkt alsof er op de poster bouwvaL feesten staat :P
jannis schreef op :
Haha, het is de bedoeling om een effect te creeeren dat de laatste letters nog in constructie te zijn.
jannis schreef op :
In het allerergste geval, bij noodweer, gaan we over op Plan B. Plan B: het hele evenement naar de zaal van De Lange Horst verplaatsten.

Maar vooralsnog gaan we er van uit dat de weergoden ons gunstig gezind zijn, en dat de Bouwvakfeesten buiten op het plein gehouden kunnen worden!
Roelliej schreef op :
Quote: jannisHaha, het is de bedoeling om een effect te creeeren dat de laatste letters nog in constructie te zijn.
Nice try
Why are you wearing that stupid man suit?
jannis schreef op :
Quote: Roelliej[...]Nice try
:)
jantje666 schreef op :
is er al meer bekend betrefd locatie?? daarmee bedoel ik dan of het nu binnen/buiten gehouden wordt??

En ik hoor van meerdere mensen dat de lange grolsch op fless heefd klopt dit ? Zou wel mooi zijn als dat waar is :D
jannis schreef op :
Sowieso buiten. Haha nee, we hebben geen Grolsch op fles. Wel Carlsberg oa.
jantje666 schreef op :
mooi dan komen we binnekort mooi carlsberg drinken helaas geen bouwvakfeesten,besloten toch naar de keet te gaan :D