Bouwvakfeesten

De Lange Horst gaat op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli de bouwvakfeesten organiseren op het Wilhelminaplein in Horst, ter ere van het officiële begin van de bouwvak. De bouwvakfeesten zijn een vervlogen traditie in de gemeente Horst aan de Maas, maar De Lange Horst gaat deze feesten in ere herstellen!

Op vrijdag begint de avond al vroeg. DJ Rob Zelen zal om 17.00 aftrappen met de lekkerste muziekjes. Na een tijdje genoten te hebben van Rob, zal rockcoverband 30past7 de avond naar het volgende niveau brengen. Van Foo Fighters tot Kings of Leon en van Oasis tot Neil Young: het kan allemaal met 30past7! Na deze band gaan we weer even bijkomen met Rob Zelen, om vervolgens Oenoemoeloeke 5 te mogen verwelkomen op het podium! Als deze pretband zich aan haar reputatie houdt, dan staat ons niets minder dan een fantastisch feest te verwachten! Helaas moet de muziek buiten om 01.00 uur uit, maar niet getreurd: liefhebbers kunnen het feestje voortzetten in het café of de zaal van De Lange Horst.

Op zaterdag melden we met gepaste trots dat de eerste outdoor editie van Club du Longue plaats zal vinden! Ook deze avond zullen we al op tijd beginnen met toffe bliepjes en blapjes: om 20.00 uur. Vooralsnog bestaat de line-up uit Alvita, Woody Johnson, Morris Lane, Dial D for Deejays en Mickey C. Deze line-up zal waarschijnlijk nog worden uitgebreid, dus houd de agenda in de gaten!

Reacties

mickeyc schreef op :
Ook zal MC I/fan de zaak hosten op zaterdag!
jannis schreef op :
De weersvoorspellingen zijn toch nog best goed! Jeuj!
jannis schreef op :
De bouwvakfeesten kunnen van start gaan...:)