Bounce in the basement

Op zaterdag 18 april zal er een house/techno feestje plaats vinden in de kelder van OJC Watjang?!? te Oirlo.

Line-up:
Sam O'Neill
Mickey C
Jay
Luckydone Gone

Entrance: 5 euro

Doors open: 21.00u

Op zaterdag 18 april aanstaande vindt voor de eerste keer het house/electro event ‘Bounce in the Basement’ plaats in OJC Watjang?!? te Oirlo. Tijdens deze avond zal OJC Watjang?!? jouw de lekkerste house/electro beats gaan brengen. Een feest waar opkomend DJ talent en DJ’s uit de top van de house en electro scene iedereen zal laten dansen en genieten van hun lekkerste beats.

De hoofdact van deze avond is de welbekende Sam O’Neall. Vernieuwend, stomend en funky zijn de eerste dingen die in je op komen bij de beats van Sam O’Neall. Na lokaal succes is deze top-DJ nu ook nationaal definitief doorgebroken. Met optredens met o.a. DJ Jean, Bille the Klit en DJ Chuckie op zijn CV is Sam inmiddels een geaccepteerde naam binnen de Nederlandse house scene. Zo stond hij ook al in vele grote Nederlandse clubs, en mocht hij ook al draaien op grote feesten en festivals zoals Lipstick, Sexy Motherfucker, Solar en het Free Funk festival. Ook bestaat de agenda van Sam O’Neall niet uit de minste feestjes. Zo zal hij binnenkort draaien op o.a. Sexy Motherfucker, House Trippers, Extreme Royal House (tijdens koninginnenacht in Eindhoven!) en Awarenezz. Kortom het optreden van Sam O’Neall tijdens Bounce in the Basement mag je zeker niet missen!

Ook zal JAY uit Maashees tijdens deze avond zijn draaikunsten gaan vertonen. Deze jonge talentvolle DJ- met zijn overheerlijke funky-groove en energieke house - heeft inmiddels al zijn eerste stappen gezet in het professionele DJ circuit in Nederland. De DJ carrière van dit jonge talent heeft in 2008 grote stappen gemaakt; Zo trad JAY al op in bijna alle grote clubs in Zuid-Nederland, kreeg hij een masterclass van de welbekende en professionele DJ / producer Michel de Hey en werd daarnaast derde tijdens de finale van de grote kunstbende van 2008. Een hele knappe prestatie. Bovendien werd kortgeleden zijn mix al eens door DJ Tiësto op Radio 538 gedraaid: een echt toptalent dus!

Ook zal tijdens Bounce in the basement Mickey C, ook wel Maik Cox uit Horst gaan optreden. Met zijn overheerlijke smakelijke muziek, en optredens, gaat het op dit moment erg hard. Deze bekende dj heeft al veel aanzien zowel regionaal als nationaal en zelfs internationaal weet men wie Mickey C is. Zo is hij elk weekend in de kleinere, maar ook in de grotere clubs en tijdens grote feesten te bezichtigen. Ook is Mickey C druk bezig met produceren en zal binnenkort zijn eerste officiële release uitkomen. Kortom van deze man gaan we nog een hoop horen! Tijdens Bounce in the basement zal Mickey C er dan ook voor gaan zorgen dat iedereen tot in de late uurtjes op de dansvloer zal blijven en niet eerder weg zal gaan voordat de laatste beats door de boxen zijn geknald!

De overheerlijke house/electro-avond zal overigens geopend worden door de lokale bekende dj’s van ‘Lucky done gone.’ Dit DJ-duo timmert sinds kort hard aan de weg om de omgeving van Venray te laten genieten en ‘bouncen’ op hun eigen betoverende house beats. Deze talentvolle, jonge DJ’s mogen daarom dan ook zeker niet ontbreken bij ‘Bounce in the Basement’.

Voor dit evenement zal er geen voorverkoop plaats vinden. Je moet er gewoon voor zorgen dat je op zaterdag 18 april op tijd aanwezig bent. De deuren zullen geopend zijn vanaf 21.00 uur, daarna zal het feest losbarsten. De entree bedraagt 5 euro. Voor meer informatie over ‘Bounce In The Basement’ ga je naar www.watjang.nl.

Reacties

Lennart schreef op :
mickey c!!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Tumke schreef op :
die ken je ook gratis en foor niks in blok 10 horen. draait ie lekker urban
mickeyc schreef op :
scheelt dat het bij blok10 gewoon Maik Cox is. en house gerelateerde zaken; Mickey C. dat weet je toch td !
Lennart schreef op :
in de smsjes die ik van blok 10 krijg staat altijd dj Maik!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Tumke schreef op :
scheelt dat het bij blok10 gewoon Maik Cox is. en house gerelateerde zaken; Mickey C. dat weet je toch td !
vooruit :D mijn excuses